XU10 en MU16 Team van de Week

BC New Stars XU10 en MU16 hebben de eer om zaterdag 10 december allebei het Team van de Week te zijn. De spelers en speelsters van coaches Damy en Esmée en coach Valga nemen op de dag van Ladies Night deel aan de voorronde van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge.

Voor BC New Stars XU10 wordt de wedstrijd van BC New Stars MU18 – die om 12.15 uur begint – tegen BV Batouwe een wel heel bijzondere. Ze mogen met de heldinnen van coach Harry mee in de line-up en in de rust mag elke speler of speelster van het team vijf vrije worpen nemen. De winnaar van die activiteit gaat naar de grote finale, die op het programma staat tijdens het eindfeest in april.

De meiden van coach Valga mogen halverwege de wedstrijd tussen BC New Stars DS1 en Crackerjacks – aanvang 20.15 uur – laten zien wat ze kunnen vanaf de vrijeworplijn. Ook zij nemen ieder vijf vrije worpen. De gelukkige winnares mag tijdens de finale strijden tegen onder meer Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2, Levi Colenbrander van JU16-2 en Tissam Taamrant van BC New Stars MU14. Zij overleefden ook de voorronde van de competitie. Degenen die op het eindfeest eerste, tweede en derde worden, winnen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht. Komen jullie BC New Stars XU10 en BC New Stars MU16 zaterdag ook aanmoedigen?!

Recente berichten