Wil je lid worden van BC New Stars? Leuk! Vul dan het inschrijfformulier in. Je krijgt van ons na ontvangst bericht over je team en de verdere procedure. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €25,-. Bij de inschrijving dient een (1) digitale pasfoto te worden ingeleverd. Dit is verplicht door de NBB.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met basketbal, maar weet je nog niet zo goed of je de sport leuk vindt? Geen probleem! Je kunt drie keer kosteloos meetrainen. Mail technischecommissie@bcnewstars.nl voor meer informatie.

Oefengroep

Onze leden in de onder 10 en hoger spelen competitiewedstrijden, maar wist u dat uw zoon of dochter al op jonge leeftijd kan beginnen met trainen?

Speciaal voor de jongens en meisjes die kennis willen maken met basketbal heeft BC New Stars de ‘oefengroep.’ Dit team heet in de wandelgangen ook wel de ‘Onder 8’. De kinderen genieten elke maandagavond van 17.00 uur tot en met 17.30 uur in Sporthal de Waterlelie in Nieuwegein van het basketbalspelletje. De trainers leren hen op enthousiaste wijze dribbelen en diverse soorten basketbaloefeningen. Plezier verzekerd!

Voor vragen over trainingen en wedstrijden, neem gerust contact op met technischecommissie@bcnewstars.nl. Voor vragen over lidmaatschap of overige vragen: info@bcnewstars.nl.