Hoe kan ik mij inschrijven als lid?

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Gekeken wordt naar het geboortejaar van de speler of speelster. Aan de hand daarvan wordt bepaald in welke leeftijdscategorie hij of zij komt te spelen. Na invulling van het inschrijfformulier neemt de technische commissie contact op met een speler of speelster. De TC zal meer informatie verstrekken over trainingstijden en andere belangrijke zaken. Ieder potentieel lid mag voor inschrijving drie keer gratis proef komen trainen.

NAAR INSCHRIJFFORMULIER

Hoeveel contributie moet ik betalen?

Contributieprijzen verschillen en liggen tussen de €190 en de €350 per seizoen. Voor de exacte bedragen, bekijk de contributiepagina:

NAAR CONTRIBUTIE

Kom ik in aanmerking voor korting op mijn contributie?

Voor komend seizoen kun je makkelijk aan je contributie komen vanuit een potje bij de gemeente dat nu ‘StadsPas’ heet.

MEER INFO OVER DE STADSPAS

Wanneer je als hoofdcoach een team traint en coacht, kun je korting krijgen op je contributie. Ook wanneer je andere belangrijke taken voor de club uitvoert, kun je mogelijk in aanmerking komen voor korting. Wil je je inzetten voor de club? Neem dan contact op via de contactpagina, of vertel je coach wat je graag zou willen doen!

NAAR CONTACTPAGINA

Waar kan ik basketbalschoenen kopen?

Op zoek naar betaalbare basketballschoenen? Probeer eens de Nike outlet-store op winkelcentrum Overvecht:

NAAR DE WEBSITE

Of ga naar Burned Sports Utrecht

NAAR DE WEBSITE

Hoe kan ik mij uitschrijven als lid?

Om je uitschrijving definitief te maken, stuur je een mail naar ledenadministratie@bcnewstars.nl. Wil je je voor aanvang van het nieuwe seizoen uitschrijven, moet je dit voor 1 juni doen. Na 1 juni zijn we helaas genoodzaakt € 100,-. in rekening te brengen Dit in verband met de inschrijvingen bij de bond en de daaraan verbonden kosten.

Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen binnen de club?

Belangrijk nieuws wordt op de website gepubliceerd. Deze berichten worden ook gedeeld via Facebook en Instagram.

NAAR DE NIEUWSPAGINA

 

Volg ons op Social Media