BC New Stars bedankt al haar sponsoren.

Al onze sponsoren maken het basketbal in Nieuwegein mogelijk. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Wat kunt u betekenen voor BC New Stars? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via sponsorcommissie@bcnewstars.nl !

MOVINMOTION
MOVINMOTION
Vormgeving, drukwerk & Website.
MOVINMOTION
Movinmotion is een multimedia bedrijf dat zich bezighoudt met vormgeving, drukwerk en webdesign. Movinmotion beheert de website van van B.C. New Stars en realiseert al het drukwerk.
CJ Music Entertainment
CJ Music Entertainment
Onze huis-dj
Onze huis-dj
Maakt clubweekenden en feestjes een stuk gezelliger!
COVEBO
COVEBO
Trots partner
COVEBO
Covebo Bouw en Techniek is een onderdeel van Covebo Group en staat in de markt bekend als een lokale, betrokken en no-nonsense uitzendorganisatie gespecialiseerd in de branches bouw, metaal en techniek. Met 35 vestigingen in zowel Nederland als binnen de EU, en met ruim 2500 werkende uitzendkrachten zijn wij één van de grootste dienstverleners binnen de bouw en techniek. Vanuit ons internationale netwerk werven en selecteren wij op technische functies op alle niveaus.
UW LOGO HIER?
Sponsors zijn altijd welkom!
WORD SPONSOR!
B.C. New Stars is altijd op zoek naar sponsors, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
BUREAU POPCORN
BUREAU POPCORN
Creatief partner
BUREAU POPCORN
Wij zijn bureau popcorn. Een nieuwkomer in Utrecht, met jaren ervaring in de creative industry en ecommerce. Wij worden blij van leuke concepten en mensen die snappen wat design voor hen kan doen. Wat jouw creatieve behoeften ook zijn, wij staan klaar!