B.c. New Stars bedankt al haar sponsoren.

Al onze sponsoren maken het basketbal in Nieuwegein mogelijk. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Wat kunt u betekenen voor B.c. New Stars? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via sponsorcommissie@bcnewstars.nl !

MOVINMOTION
MOVINMOTION
Vormgeving, drukwerk & Website.
MOVINMOTION
Movinmotion is een multimedia bedrijf dat zich bezighoudt met vormgeving, drukwerk en webdesign. Movinmotion beheert de website van van B.C. New Stars en realiseert al het drukwerk.
My Medical Centre
My Medical Centre
Fysiotherapie voor leden
Gratis inloopspreekuur
Voor leden van New Stars heeft Plus Fysiotherapie elke dag een gratis inloopspreekuur, heb je last van een blessure? Plus Fysiotherapie (in de Gold's Gym) zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk weer op het veld staat!
LINDEMANS
LINDEMANS
Wijnleverancier
LINDEMANS
Lindeman's laat u het leven van de zonnige kant zien, met wijnen voor elke dag zoals de beroemde Bins Series tot vernieuwende wijnen als Lindeman's Early Harvest en de regionale wijnen uit Coonawarra en Hunter Valley. Lindemans zorgt voor de lekkerste wijnen op onze New Stars feesten.
TECHNOTELEMATICA
TECHNOTELEMATICA
Kledingleverancier Ju16
TECHNOTELEMATICA
Techno Telematica B.V. is gespecialiseerd in de aanleg van netwerk bekabeling, elektrotechnische werkzaamheden en infrastructurele projecten. De organisatie kenmerkt zich door een grote mate van vakkundigheid en flexibiliteit, mede hierdoor kunnen wij snel reageren met een passende oplossing voor vrijwel alle situaties.
UW LOGO HIER?
Sponsors zijn altijd welkom!
WORD SPONSOR!
B.C. New Stars is altijd op zoek naar sponsors, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Gold's Gym
Gold's Gym
Sportieve partner
GOEDKOPER SPORTEN
Leden van New Stars sporten goedkoper bij Gold's Gym, door onze samenwerking kun je 24/7, 365 dagen per jaar bij Gold's Gym terecht!
BOUNCEWEAR
BOUNCEWEAR
Kledingleverancier
BOUNCEWEAR
Bouncewear levert onze tenues en heeft dit seizoen de tenues voor de heren 1 en dames 1 gesponsord.