BC New Stars bedankt al haar sponsoren.

Al onze sponsoren maken het basketbal in Nieuwegein mogelijk. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Wat kunt u betekenen voor BC New Stars? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via sponsorcommissie@bcnewstars.nl !

MOVINMOTION
MOVINMOTION
Vormgeving, drukwerk & Website.
MOVINMOTION
Movinmotion is een multimedia bedrijf dat zich bezighoudt met vormgeving, drukwerk en webdesign. Movinmotion beheert de website van van B.C. New Stars en realiseert al het drukwerk.
TECHNOTELEMATICA
TECHNOTELEMATICA
Trots partner
TECHNOTELEMATICA
Techno Telematica B.V. is gespecialiseerd in de aanleg van netwerk bekabeling, elektrotechnische werkzaamheden en infrastructurele projecten. De organisatie kenmerkt zich door een grote mate van vakkundigheid en flexibiliteit, mede hierdoor kunnen wij snel reageren met een passende oplossing voor vrijwel alle situaties.
Annatommie MC
Annatommie MC
Medisch partner
Annatommie MC
BC New Stars werkt nauw samen met Annatommie mc op het gebied van bewegingszorg! Het medisch centrum is gespecialiseerd in het behandelen van sport gerelateerde klachten. Of u voor uw plezier aan sport doet of topsporter bent: bij Annatommie mc helpen we u als sporter met bewegingsklachten snel (weer) op de been. Om direct een goede diagnose te kunnen stellen, beschikt Annatommie mc over eigen geavanceerde MRI-, röntgen– en echoapparatuur. Aan de hand van de diagnose bespreekt de sport orthopedisch chirurg het behandelplan met u en wordt uw behandeling gestart. Indien een operatie noodzakelijk is, wordt u binnen twee weken geholpen. Dit met als doel om uw sport altijd snel te kunnen hervatten.
COVEBO
COVEBO
Trots partner
COVEBO
Covebo Bouw en Techniek is een onderdeel van Covebo Group en staat in de markt bekend als een lokale, betrokken en no-nonsense uitzendorganisatie gespecialiseerd in de branches bouw, metaal en techniek. Met 35 vestigingen in zowel Nederland als binnen de EU, en met ruim 2500 werkende uitzendkrachten zijn wij één van de grootste dienstverleners binnen de bouw en techniek. Vanuit ons internationale netwerk werven en selecteren wij op technische functies op alle niveaus.
UW LOGO HIER?
Sponsors zijn altijd welkom!
WORD SPONSOR!
B.C. New Stars is altijd op zoek naar sponsors, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
CJ Music Entertainment
CJ Music Entertainment
Onze huis-dj
Onze huis-dj
Maakt clubweekenden en feestjes een stuk gezelliger!
BURNED
BURNED
Officiële kledingleverancier
Coronaregels 😷

Vanwege Corona hanteert BC New Stars een aantal maatregelen om trainingen en wedstrijden door te kunnen laten gaan. 

Uitspelende clubs worden verzocht niet teveel publiek mee te nemen.