Aanmelden

Wil je lid worden van BC New Stars? Vul dan het inschrijfformulier in. Je krijgt van ons bericht over je team en de verdere procedure. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €25,-. Bij de inschrijving dient een (1) digitale pasfoto te worden ingeleverd. Dit is verplicht door de NBB. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL 45 INGB 0004 0508 03 ten name van BC New Stars te Nieuwegein. Een nieuw lid is pas speelgerechtigd als dit bedrag voldaan is.

Beëindiging lidmaatschap

Jammer dat je besluit te stoppen bij ons. Uitschrijven moet altijd schriftelijk.
Om je uitschrijving definitief te maken, stuur je een mail naar ledenadministratie@bcnewstars.nl. Wil je je voor aanvang van het nieuwe seizoen uitschrijven, moet je dit voor 1 juni doen, na 1 juni zijn wij genoodzaakt 100,-. in rekening te brengen. Dit in verband met kosten aan de bond. Zodra de kosten zijn betaald aan de club, wordt de schuldvrijverklaring verstuurd. Deze is nodig om over te stappen naar een nieuwe vereniging.

Adres – en andere wijzigingen

Geef je adreswijziging of andere wijzigingen zo snel mogelijk door via ledenadministratie@bcnewstars.nl.

Contributie

NB: alle leden moeten hun contributie vanaf het begin van het seizoen voldoen, hiervoor stuurt de penningmeester een factuur per email of een bericht via de teammanager. Eventuele vergoedingen voor activiteiten zoals het trainen en coachen van een team, bestuurswerk etc. zullen aan het eind van het seizoen worden uitbetaald.

Trainingen & Wedstrijden

Doorgaans beginnen de wedstrijden in september en eindigt het seizoen ergens in april. De trainingen lopen doorgaans vanaf eind augustus tot en met mei. In juni en juli kan er in overleg tegen eigen bijdrage getraind worden in onze sporthallen.

Kom je van een andere vereniging? 

Indien je de afgelopen twee jaar lid bent geweest van een andere vereniging,  ben je verplicht om bij het inschrijfformulier een schuldvrijverklaring in te leveren. Deze verklaring is bij de penningmeester van je oude vereniging te krijgen. Indien achteraf blijkt dat je de afgelopen twee jaar wel lid van een andere vereniging bent geweest, worden de eventuele boetes van de NBB aan je doorberekend.

Scheidsrechters, bardienst en juryleden

Elk lid van 16 jaar en ouder is bij BC New Stars verplicht de scheidsrechterscursus BS2 te volgen. Zodra je je diploma hebt gehaald, zul je worden ingedeeld om bij thuiswedstrijden te fluiten. Omdat elk lid van 16 jaar en ouder scheidsrechter is, zal dit beperkt zijn tot een paar keer per seizoen. Meer fluiten mag natuurlijk altijd! Ook is elk lid van de onder 14 en ouder verplicht te jureren bij thuiswedstrijden. Voor beide taken organiseren wij elk seizoen minimaal één cursus. Je ontvangt hierover bericht. Als je 18 jaar of ouder bent, zul je ook ingedeeld worden om bardiensten te draaien. Ouders van de X10 en X12 vragen wij de taken van hun kinderen op zich te nemen achter de tafel. Denk aan het invullen van het digitale wedstrijdformulier en het bedienen van de wedstrijdklok.

Voor alle taken geldt: kijk op de website bij wedstrijdtaken wanneer je wat moet doen. Kun je die dag niet? Zorg zelf voor vervanging en meldt dit via wedstrijdsecretaris@bcnewstars.nl. Wie niet komt opdagen, mag de volgende wedstrijd niet spelen.

Wat nog meer?

New Stars doet meer dan basketballen alleen. We doen ons uiterste best om activiteiten te organiseren zoals toernooien, feesten en een basketballkamp. Wil je helpen dit organiseren? Laat dit dan weten via het contactformulier.

Nieuws

Om New Stars-leden op de hoogte te houden verschijnt op de website van New Stars het laatste nieuws. Kijk ook eens op Facebook en Instagram !

Wedstrijdtenue 

Wanneer je aan wedstrijden gaat deelnemen, ben je verplicht een goed tenue te hebben. Voor leden tot en met U20 huurt de club een tenue. De senioren kunnen een tenue kopen.

Ouders

Alle ouders zijn meer dan welkom om te komen aanmoedigen bij wedstrijden. Elk team heeft een teammanager. Deze deelt ouders, van welk jeugdteam dan ook, in om de bardienst te draaien, de tenues te wassen, te jureren bij wedstrijden of om te rijden naar uitwedstrijden.

Bestuur ook eens onze gedragsregels!