Aanmelden

Wil je lid worden van BC New Stars? Vul dan het inschrijfformulier in. Zodra het inschrijfgeld van €10,- en het inschrijfformulier zijn ontvangen, krijg je van ons bericht. LET OP: Je wordt pas ingeschreven, zodra het inschrijfgeld  is binnen gekomen. Bij de inschrijving dient een (1) digitale pasfoto te worden ingeleverd. Dit is verplicht door de NBB.

Beëindiging lidmaatschap

Jammer dat je besluit te stoppen bij ons. Uitschrijven moet altijd schriftelijk.
Om je uitschrijving definitief te maken stuur je een mail naar ledenadministratie@bcnewstars.nl. Wil je je voor aanvang van het nieuwe seizoen uitschrijven dan moet je dit voor 1 mei doen, na 1 mei zijn we helaas genoodzaakt een boete op te leggen van 100,-.

Adres – en andere wijzigingen

Geef je adreswijziging of andere wijzigingen zo snel mogelijk door via ledenadministratie@bcnewstars.nl.

Contributie

NB: alle leden moeten hun contributie aan het begin van het seizoen voldoen, hiervoor stuurt de penningmeester een factuur per email. Vergoedingen voor activiteiten zoals het trainen / coachen van een team, bestuurswerk etc. zullen aan het eind van het seizoen worden uitbetaald.

Kom je van een andere vereniging 

Indien je de afgelopen twee jaar lid bent geweest van een andere vereniging, dan ben je verplicht om bij het inschrijfformulier een schuldvrij verklaring in te leveren. Deze verklaring is bij de penningmeester van je oude vereniging te krijgen. Indien achteraf blijkt dat je de afgelopen twee jaar wel lid van een andere vereniging bent geweest, dan worden de eventuele boetes van de NBB aan je doorberekend.

Scheidsrechters, bardienst en juryleden

Elk lid van 16 jaar en ouder is bij BC New Stars verplicht een scheidsrechterscursus te volgen. En zodra je je diploma hebt gehaald zul je worden ingedeeld om bij thuiswedstrijden te fluiten. Omdat elk lid van 16 jaar en ouder scheidsrechter is zal dit beperkt zijn tot een paar keer per seizoen. Meer fluiten mag natuurlijk altijd! Ook is elk lid van 14 jaar en ouder verplicht om te jureren bij thuiswedstrijden. Voor beide taken organiseren wij elk seizoen minimaal 1 cursus. En je ontvangt hierover bericht. Als je 18 jaar of ouder bent zul je ook ingedeeld worden om bardiensten te draaien. Voor alle taken geldt: kijk op de website bij wedstrijdtaken wanneer je wat moet doen. Kun je die dag niet? Zorg zelf voor vervanging en meldt dit via wedstrijdsecretaris@bcnewstars.nl.

Wat nog meer?

New Stars doet meer dan basketballen alleen. We doen ons uiterste best om activiteiten te organiseren zoals toernooien, feesten en een basketballkamp. Wil je helpen dit organiseren? Laat dit dan weten via het contactformulier.

Nieuws

Om New Stars leden op de hoogte te houden verschijnt op de website van New Stars het laatste nieuws. Heb je een verslag van je wedstrijd geschreven? Stuur dit dan naar redactie@bcnewstars.nl.

Wedstrijd tenue 

Wanneer je aan wedstrijden gaat deelnemen dan ben je verplicht een goed tenue te hebben. Voor leden tot en met U18 huurt elk lid een tenue. De coach/teammanager zorgt ervoor dat de tenues gewassen worden en dergelijke. Voor senioren leden is het mogelijk om een tenue te bestellen via de webshop.

Ouders

Alle ouders zijn meer dan welkom om te komen aanmoedigen bij wedstrijden. En ouders van jeugdteams worden van harte uitgenodigd om te helpen met onze vrijwilligerstaken zoals bardienst of jurylid tijdens de wedstrijden van uw kind.