B.C. New Stars is sinds 1974 dé basketbalclub van Nieuwegein en omstreken. B.C. New Stars speelt haar thuiswedstrijden in sporthal De Waterlelie (Heemraadsweide 13 te Nieuwegein). Kom vooral eens kijken bij onze mooie basketbalvereniging. We zullen je hartelijk ontvangen!

BC New Stars heeft in het seizoen 2018-2019 diverse heren- en damesseniorenteams en een herenrecreantenteam. Ons MSE-1-team en U20-team spelen in de Tweede Divisie. Ook hebben we meerdere jongens- en meisjesteams.

Heb je zin om zelf te basketballen, of wil je een keer proberen of je het leuk vindt? Gezellig! Je kunt bij B.C. New Stars gratis drie proeftrainingen meedoen. Dan kun je zelf ervaren waarom basketbal één van de leukste sporten is! Je mag jezelf uiteraard ook direct inschrijven.

De kinderen in de onder 10 en hoger spelen competitiewedstrijden, maar wist u dat uw zoon of dochter al op jonge leeftijd kan beginnen met trainen? Speciaal voor de jongens en meisjes die kennis willen maken met basketbal heeft BC New Stars de ‘oefengroep.’ Dit team heet in de wandelgangen ook wel de ‘Onder 8’. De kinderen genieten elke zondagochtend van 09.45 uur tot en met 10.45 uur in Sporthal de Waterlelie in Nieuwegein van het basketbalspelletje. Trainer Mo leert hen op enthousiaste wijze dribbelen en diverse soorten basketbaloefeningen. Plezier verzekerd!

Meer informatie over trainen en spelen bij BC New Stars? Mail technischecommissie@bcnewstars.nl . Voor vragen over het lidmaatschap: ledenadministratie@bcnewstars.nl .

Sponsoring
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te sponsoren? Verbindt uw bedrijf met één van de leukste verenigingen van Nieuwegein.  Draag bij aan de gezondheid van onze leden en de populariteit van basketbal in ruil voor het bevorderen van uw naamsbekendheid.