Winterkampioen BC New Stars JU14 Team van de Week

BC New Stars JU14 is zaterdag Team van de Week bij BC New Stars. De winterkampioenen strijden op die dag tegen elkaar. Wie plaatst zich voor de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge?

Alle basketballers van de ploeg nemen in de rust van de wedstrijd tussen BC New Stars DS1 en Cady’73 – aanvang: 19.00 uur – vijf vrije worpen. De spelregels zijn simpel: degene met het hoogst aantal benutte pogingen is de winnaar. Bij een gelijke stand gaat het er om wie als eerste mist. De finale wordt afgewerkt tijdens het eindfeest van BC New Stars.

Acht jeugdleden weten al zeker dat ze in de eindstrijd staan. Evrim Kaya van BC New Stars JU16-1, Ilias Kasem van BC New Stars XU12-2, Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2, Levi Colenbrander van BC New Stars JU16-2, Tissam Taamrant van BC New Stars MU14, Noa Chorev van BC New Stars XU10, Afanaisa Ravenberg van BC New Stars MU16 en Josè Sosa van BC New Stars JU18-1 doen ook mee aan de finale. Degenen die op het eindfeest eerste, tweede en derde worden, winnen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht. Komen jullie zaterdag ook BC New Stars JU14 aanmoedigen?!

Recente berichten