Tissam Taamrant namens MU14 naar finale Free Throw Challenge

Tissam Taamrant is het eerste meisje dat deel gaat nemen aan de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge. De twaalfjarige speelster uit Nieuwegein won zaterdag in de voorronde van het toernooi van haar ploeggenoten van BC New Stars MU14. Ze mag op het eindfeest in april dus nogmaals haar kunsten laten zien.

Het team van Taamrant was deze week Team van de Week bij BC New Stars. De jongens of meisjes die in de spotlights staan, mogen in de rust van een wedstrijd van Heren 1, Dames 1, JU20 of MU18 laten zien hoe goed ze vrije worpen kunnen schieten. Alle teamleden schieten vijf keer. Degene die het meeste vrije worpen benut, wint. Eindigen twee of meer personen gelijk, gaat het er om wie als eerste mist. Taamrant schoot maar liefst vier van de vijf ballen raak!

De basketbalster neemt het tijdens de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge op tegen onder meer Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2. Hij was de eerste winnaar van het Team van de Week. Degenen die op het eindfeest eerste, tweede en derde worden, winnen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht.

Op 4 december is BC New Stars XU12-1 aan de beurt om vrije worpen te nemen. De jongens van coach Tony mogen dan aan de bak in de rust van de wedstrijd tussen BC New Stars HS1 en Lokomotief. Dat duel begint om 15.30 uur. En.. hoe leuk! De kinderen mogen mee in de line-up met de grote basketballers! Komen jullie BC New Stars XU12-1 ook aanmoedigen op 4 december?

Recente berichten