Levi Colenbrander vrije worpen-koning JU16-2

Levi Colenbrander is de derde naam die op het lijstje staat van deelnemers aan de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge. De basketballer van BC New Stars JU16-2 troefde zaterdag tijdens de kwalificatieronde voor het prestigieuze evenement zijn medespelers af. Hij liet al weten er helemaal klaar voor te zijn om tijdens het eindfeest in april de concurrentie aan te gaan met de andere winnaars.

Colenbrander (14) en zijn ploeggenoten waren deze week Team van de Week bij BC New Stars. Alle spelers mochten in de rust van de wedstrijd tussen BC New Stars DS1 en DAS vijf vrije worpen nemen. De basketballer uit Nieuwegein benutte er daar maar liefst vier van. Als één van zijn medespelers datzelfde aantal ballen binnen had gegooid, hadden beide spelers door moeten schieten totdat een van beiden zou missen.

De gelukkige winnaar mag tijdens de finale strijden tegen onder meer Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2 en Tissam Taamrant van BC New Stars MU14. Zij overleefden ook de voorronde van de competitie. Degenen die op het eindfeest eerste, tweede en derde worden, winnen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht.

Op 4 december is BC New Stars XU12-1 aan de beurt om vrije worpen te nemen. De jongens van coach Tony mogen dan aan de bak in de rust van de wedstrijd tussen BC New Stars HS1 en Lokomotief. Dat duel begint om 15.30 uur. En.. hoe leuk! De kinderen mogen mee in de line-up met de grote basketballers! Komen jullie BC New Stars XU12-1 ook aanmoedigen op 4 december?

Recente berichten