Tim Bui laatste winnaar Team van de Week

Tim Bui is de laatste jeugdspeler die zich geplaatst heeft voor de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge. En hoe! De basketballer van BC New Stars XU12-1 zette zaterdag in de voorronde de maximale score neer: hij benutte al zijn vijf vrije worpen.

Het team van de tienjarige basketballer uit Nieuwegein was Team van de Week. De talenten mochten in de rust van de wedstrijd tussen BC New Stars HS1 en The Black Eagles vijf keer proberen een vrije worp te raken. Bui miste dus niet en dat is heel knap, want nog niemand had in de voorronde hetzelfde gedaan als hij.

Elf jeugdleden mogen op 20 mei, op de dag van het eindfeest, in de finale strijden om de eindzege. Degenen die eerste, tweede of derde worden, winnen mooie prijzen gesponsord door Burned Sports Utrecht. De deelnemers: Tim Bui van BC New Stars XU12-1, Jesse Jansen van BC New Stars JU14, Noortje Hoffmann van BC New Stars MU18, Evrim Kaya van BC New Stars JU16-1, Ilias Kasem van BC New Stars XU12-2, Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2, Levi Colenbrander van BC New Stars JU16-2, Tissam Taamrant van BC New Stars MU14, Noa Chorev van BC New Stars XU10, Afanaisa Ravenberg van BC New Stars MU16 en Josè Sosa van BC New Stars JU18-1. Komen jullie op 20 mei ook deze winnaars aanmoedigen?!

Recente berichten
Daan Smith