Etiënne van ’t Kruys vertrekt bij BC New Stars

Het seizoen zit er sinds afgelopen weekend voor velen al op. Sommige teams mogen nog even door, maar voor iedereen is het bijna zomerstop. Na een bewogen seizoen met veel ups, maar ook downs, zijn er mooie resultaten geboekt.

XU10 is bijvoorbeeld op de eerste plaats geëindigd, MU16 is kampioen geworden. De activiteitencommissie heeft vele mooie evenementen georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan Ladiesnight, Team van de Week, het oliebollentoernooi en Sinterklaas. Dit zijn activiteiten die ook komend seizoen worden gehouden. Daarnaast is het ledenaantal enorm toegenomen. BC New Stars groeit!

Via deze brief willen wij jullie op de hoogte brengen van een aantal zaken die spelen. De samenstelling van het bestuur is de afgelopen jaren veelvuldig veranderd. En ook dit jaar vertrekken er personen op belangrijke posities. Dit betekent dat er kansen liggen voor nieuwe vrijwilligers om het team dat de club draaiende houdt te versterken.

Vanaf half april vertrekken Etiënne van ’t Kruys en Tim Keegstra bij onze club. Beide heren waren verantwoordelijk voor het technische beleid. Van ’t Kruys was tevens coach van BC New Stars HS1 en JU20. De werkzaamheden van de Technische Commissie worden komend seizoen overgenomen door Maarten de Jong. Via deze weg willen wij Etiënne en Tim ontzettend bedanken voor hun inzet voor onze vereniging. Zij hebben beiden nieuwe uitdagingen gevonden en gaan zich daar op focussen.

Afsluiting seizoen

* We trainen in april nog door. Vanaf mei zullen er (betaalde) pick-up games georganiseerd worden. Dat betekent vrij spelen, voor verschillende leeftijden en niveaus, tegen een kleine bijdrage. Meer informatie hierover volgt op korte termijn.

* Aankomend weekend, 15,16,17 april, organiseert BC New Stars het allereerste BC New Stars Pre Summer Camp! Meer dan vijftig jeugdleden gaan drie dagen lang basketballen en andere (in)spannende activiteiten doen. Dat wordt één groot feest!

* Twee belangrijke punten aan het einde van een seizoen zijn het inleveren van tenues en de eventuele uitschrijving wanneer je volgend seizoen helaas niet meer bij ons speelt. Het inleveren van je tenue kun je doen bij je coach. Doe dit tijdens de laatste teamtraining.

* Speel je volgend seizoen niet (zeker) bij New Stars, schrijf je dan uit. Doe dit vóór 1 mei. Je kunt je uitschrijven door een mail te sturen naar de ledenadministratie via ledenadministratie@bcnewstars.nl . Doe dit nogmaals, vóór 1 mei, in verband met de inschrijfkosten die de vereniging afdraagt aan de bond.

Nieuwe seizoen

Het bestuur vergadert aanstaande donderdag 13 april. Er staat veel op de agenda van de vergadering. Mochten er zaken zijn die je graag wilt aandragen als agendapunt, geef dit dan door via info@bcnewstars.nl of www.bcnewstars.nl/contact .

Eén van de punten die wij zullen bespreken zijn de openstaande functies. Wij zoeken:

  • Versterkingen voor de Technische commissie (administratief)
  • Een Secretaris
  • Ledenadministratie
  • Barcommissie(samen met een team van anderen de bar verzorgen; inkopen doen,  voorraad beheren etc.)
  • Versterking in de Sponsorcommissie (contacten binnen ondernemersgroep in Nieuwegein en omstreken?)
  • Ouders/spelers die willen bijspringen op welk gebied dan ook. We hebben komend seizoen meer vrijwilligers nodig!

Tot slot: we sluiten het seizoen met zijn allen feestelijk af. Dit doen we op 20 mei. We spelen de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge, HS1 speelt een oefenwedstrijd, er is een All-Star game, een DJ en nog veel meer! Zet deze datum dus snel in je agenda.

Namens het bestuur, bedankt voor uw aandacht en het lezen van deze brief. Meer informatie over komend seizoen volgt op korte termijn.

Word vrijwilliger > www.bcnewstars.nl/vrijwilliger-worden

Neem contact met ons op > www.bcnewstars.nl/contact

Mail ons > info@bcnewstars.nl

Dave Conrad

Voorzitter BC New Stars

Recente berichten
Tim Bui