Stem op New Stars en help ons aan livestreams!

Er is een creatieve, maar dure oplossing om tóch de wedstrijden van onze kinderen te kunnen zien: live streamen. BC New Stars onderzoekt de mogelijkheden een speciaal videosysteem aan te kunnen schaffen. Wie weet met financiële ondersteuning van de Rabobank, als klanten onze club aan de meeste stemmen helpen.

Sportparticipatie vergroten
Onze club vindt het heel belangrijk een bijdrage te leveren aan de sportparticipatie van de inwoners van Nieuwegein en omstreken. Het raakt het bestuur dan ook diep dat onze jeugdleden en volwassenen hun geliefde sport door COVID-19 niet optimaal uit kunnen oefenen.

Videosysteem
Toch denken we liever in oplossingen dan in problemen. Vanuit deze gedachte is in de afgelopen maanden de wens ontstaan te investeren in een videosysteem, waarmee we de wedstrijden van onze teams kunnen vastleggen en live kunnen streamen. Op die manier kunnen familie en vrienden van onze kinderen vanuit huis, onderweg of op vakantie meekijken met de wedstrijden. Zo zijn zij er toch een beetje bij en kunnen we zo veel mogelijk mensen een (semi-optimale) sportbeleving bieden.

Naast extra bekendheid in de omgeving, wat hopelijk zal leiden tot meer nieuwe leden, zien we middels het systeem kansen nieuwe sponsoren aan te trekken. Het videosysteem biedt de mogelijkheid sponsoren (bijvoorbeeld in naam, met logo) in beeld te brengen tijdens de livestreams en in de samenvattingen die op ons YouTube-kanaal geplaatst zullen worden. Op deze manier kan het systeem ook op financieel vlak bijdragen aan de club.

De voordelen op een rijtje:

  • Coronaproof basketballen mét publiek
  • Moderne online verslaggeving van onze wedstrijden middels livestreams en samenvattingen
  • Extra inkomsten voor de club door het aantrekken van nieuwe sponsoren
  • Extra aandacht voor basketbal in de omgeving én in heel Nederland
  • Coaches kunnen wedstrijden evalueren aan de hand van de gemaakte beelden

Rabobank-klanten: stem op New Stars
We zoeken naar manieren om het systeem te kunnen bekostigen. Wij hebben namelijk minimaal €5000,- nodig om het systeem de komende drie jaren te kunnen gebruiken. Mogelijk kan de RaboClubsupport ons helpen. De Rabobank ondersteunt middels deze actie clubs die goede initiatieven hebben financieel. New Stars moet dan wel genoeg stemmen krijgen. Wij roepen klanten van de Rabobank dan ook op om op ons te stemmen. Dat kan vijf keer per persoon. Stemmen doe je gemakkelijk via de app. Meer uitleg kun je lezen op de website van Rabobank ClubSupport.

Hoe werkt het stemmen in de app of via de website?
1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

Wat kan ik verder doen?
De club zoekt in de komende weken naar andere sponsoren die ons financieel willen ondersteunen. Dat kan met een kleiner of groter bedrag. Ook komen we graag in gesprek met mensen die mee willen denken over de praktische mogelijkheden.

Heeft u interesse om te sponsoren en/of heeft u praktische tips?

Neem contact op met Marijn van Verseveld uit het bestuur, te bereiken via webmaster@bcnewstars.nl

Recente berichten