Noortje Hoffmann naar finale op eindfeest

Noortje Hoffmann is de laatste speelster die zich heeft geplaatst voor de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge. De meiden van BC New Stars zijn nu met zijn vieren vertegenwoordigd op het eindfeest. Hoffmann won zaterdag van haar ploeggenoten van BC New Stars MU18 in de voorronde.

Het team was Team van de Week. De speelsters namen in de rust van het duel tussen BC New Stars HS1 en BV Groningen vijf vrije worpen. De zeventienjarige Hoffmann benutte maar liefst vier pogingen. De tiener uit Utrecht is de negende die zich heeft verzekerd van een ticket voor de grote finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge.

Naast Hoffmann doen de speelsters Afanaisa Ravenberg van BC New Stars MU16, Noa Chorev van BC New Stars XU10 en Tissam Taamrant van BC New Stars MU14 mee aan de eindstrijd. Ook de jongens Evrim Kaya (BC New Stars JU16-1), Ilias Kasem van BC New Stars XU12-2, Josè Sosa van BC New Stars JU18-1,  Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2 en Levi Colenbrander van JU16-2 strijden om de eindzege. De drie beste schutters op het eindfeest krijgen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht. Alleen BC New Stars XU12-1 en BC New Stars JU14 leveren nog een winnaar.

Recente berichten