Inschrijving BC New Stars Pre-Summer Camp geopend!

Goed nieuws! Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het BC New Stars Pre-Summer Camp; misschien wel hét hoogtepunt van het seizoen. We gaan dit jaar op 15, 16 en 17 april naar De Blauwe Schuur in Amerongen. Ben jij klaar voor uuuuuuurenlang basketballen, chillen met je vrienden en vriendinnen, gamen, spannende nachtelijke activiteiten, niet of weinig slapen en nog veel meer? Geef je dan snel op!

Het kamp wordt verdeeld in twee leeftijdsgroepen: Groep 1 en Groep 2.

Groep 1:
Zit je in de XU10 of XU12, mag je van zaterdagochtend tot en met het begin van zondagmiddag alle dingen doen die je altijd al had gewild! Zoals héél veel basketbalspelletjes, een bosspel, eventueel een nachtspel en een bonte avond. Het lijkt ons ook hartstikke gezellig om met zijn allen rond het kampvuur te zitten! Plezier staat deze twee dagen voorop. Je kunt eventueel eerder opgehaald worden, als je maandagochtend een paasontbijt hebt of een andere activiteit.

Groep 2:
Speel je in de U14 of hoger, kan je zondag vanaf het middaguur tot en met het einde van de maandagmiddag basketballen totdat je er bij neervalt. Ook hebben we een gameavond (je weet wel, PlayStation enzo), bootcamp, teambuildingsactiviteit en een wel héél spannende nachtelijke activiteit… alleen voor wie durft.

Let op. Voor iedereen moet het natuurlijk leuk blijven. Wie er van houdt om keihard te trainen en te bikkelen, komt na het kamp helemaal gebroken thuis. Wie liever wat rustiger aan doet en af en toe van de zon gaat genieten, kan na afloop zeker ook lachend naar huis.

WIE GAAN ER MEE?

Staf:

  • Cornelus-Jan van der Krift (voorzitter activiteitencommissie, vader van Timo uit XU12. Heeft negen jaar ervaring met het organiseren van kamp)
  • Esmée Verschoor (lid activiteitencommissie, trainer/coach XU10, speelster DS2. In het bezit van EHBO en EHBSO-diploma)
  • Linda Vink (lid activiteitencommissie, vijf jaar kampervaring, speelster DS2)
  • Maarten de Jong (lid activiteitencommissie, trainer/coach JU162+JU182, (social) mediazaken New Stars)

Verdere begeleiding:

  • Damy van Bruck (trainer/coach XU10)
  • Irshaad Alli (assistent-coach MU14)
  • Mark Gitz (trainer/coach XU12)
  • Miroslav Gelevski (trainer/coach JU18-1)
  • Tony Jansen (trainer/coach XU12)

En wie weet hebben we een aantal ‘gastoptredens’ van New Stars-leden….

WAT KOST HET KAMP??

* Het kamp kost voor XU10 en XU12 €45,- per persoon.
* Het kamp kost voor U14 en ouder € 55, – per persoon
* Inschrijven kan via deze link.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op!

Recente berichten
jumboactie