Noa Chorev namens XU10 naar finale op eindfeest

Noa Chorev heeft zich zaterdag op de dag van Ladies Night naar de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge geschoten. De basketbalster van BC New Stars XU10 won in de voorronde van haar ploeggenoten.

De ploeg was afgelopen week Team van de Week van BC New Stars. Alle spelers en speelsters van BC New Stars XU10 mochten in de rust van de wedstrijd tussen BC New Stars MU18 en BV Batouwe vijf vrije worpen nemen. De basketbalster uit Nieuwegein schoot maar liefst vier ballen raak! Niemand van haar ploeggenoten behaalde dat aantal, waardoor een verlenging niet nodig was.

De achtjarige winnares mag tijdens de finale, die gespeeld wordt op het eindfeest in april, haar team vertegenwoordigen. Degenen die op die dag eerste, tweede en derde worden, winnen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht. Chorev neemt het in de finale op tegen onder meer Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2, Tissam Taamrant van BC New Stars MU14 en Levi Colenbrander van JU16-2. In 2017 gaat BC New Stars verder met de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge.

Recente berichten