Ladies Night: 9 november!

De meeste meiden en vrouwen hadden het natuurlijk al lang in hun agenda staan. Voor de dames die nieuw zijn: zaterdag 9 november is het JULLIE dag in Sporthal de Waterlelie! BC New Stars organiseert voor het vierde jaar op rij Ladies Night. Met mooie wedstrijden, lekker eten, karaoke, leuke muziek en nog veel meer!

We beginnen met twee wedstrijden van de onder 12. Leuk om te zien hoe de meisjes niet onder doen voor de jongens. En soms nog een stuk feller zijn. Omdat we bij New Stars teamspirit hoog in het vaandel hebben staan, mogen de jongens van de X12 ook meedoen met de leuke evenementen. Na de wedstrijd van de X12-1 creëren we een gamezone in de kantine. Niet alleen met een playstation, maar ook met oude bordspelen. Gezellig met z’n allen bezig zijn. Leuk!

Na de wedstrijd van de X12-2 is het tijd voor een uitgebreide lunch. Op Ladies Night is het de gewoonte dat iedereen wat te eten mee neemt, zodat een groot, gevarieerd buffet ontstaat. New Stars zal voor het drinken zorgen tijdens deze activiteit. Hoewel de X10 zelf die dag geen thuiswedstrijd heeft, horen deze toppers er ook echt bij. Dus schuif lekker aan. Speel mee met de bingo en ga met onze meiden onder de 16 mee in de line up!

Om 14:15 uur is het tijd voor de bingo. Even een stukje geschiedenis. De bingo is rond het jaar 1530 ontstaan in Italië. Door de vele handel die in die tijd gedreven werd, kwam de rest van de wereld er ook mee in aanraking. De meeste mensen in Nederland kennen bingo waarschijnlijk als bejaardenbingo, maar vergis je niet. Op sommige plaatsen zijn dit grote evenementen waar honderden mensen op af komen. Wij gaan het wat kleiner doen, maar de lol is niet minder.

Om 15:15 uur is het de tijd voor ons meidenteam V16. En is het niet stoer dat de jongste kinderen mee mogen lopen in de line-up?! Zowel de jongens als meisjes van de onder 10 zijn van harte welkom om aan te sluiten. De meiden onder 16 worden bovendien voorgesteld aan het publiek. DJ Huzzel draait vanaf de namiddag de lekkerste beats. Lekker swingen!

Na de wedstrijd van de V16 is het de tijd voor de dames van X14 en V16 om te ontspannen, gezellig te eten en leuke dingen te doen. Ook voor deze gezamenlijke maaltijd is het de bedoeling dat er zelf gerechten meegenomen worden, die met iedereen gegeten kunnen worden. De speelsters van dames 1 zullen ook gezellig aansluiten.

De beide bingo’s staan onder leiding van speelsters uit ons dames 1-team. Zij verzorgen ook altijd de leuke prijsjes. Maar extra prijsjes zijn zeker welkom. Vanaf 19.30 uur is het tijd voor karaoke, lekker ontspannen, beerpong en andere leuke activiteiten. Kortom: dit wordt een topdag die je zeker niet wilt missen!

Tot dan! Het programma staat hier onder.

1…2….3… GIRLS!
– en boys natuurlijk ook een beetje

  

Het programma van deze dag:

10:30 uur Wedstrijd X12-1 tegen Eem ‘78
12:00 uur Wedstrijd X12-2 tegen De Dunckers Start gamezone voor X10 en X12-1
13:30 uur Wedstrijd X14 tegen Helmink Heroes Lunch X10, X12-1, X12-2
14:15 uur Bingo voor de X10, X12-1 en X12-2
15:15 uur Wedstrijd V16 tegen Juventus X10 mee in de line-up om 15.00 uur
17:00 uur Wedstrijd Dames 2 tegen Punch Eten dames X14 en V16 en VSE1
17:45 uur Ladies Bingo voor de meisjes uit X14 en V16
18:45 uur Wedstrijd heren 1 tegen Amsterdam
19:30 uur Girls Night Out met karaoke, chillen, beerpong en wat jullie nog meer leuk vinden.

We hopen alle dames van jong tot oud te zien. Heb je zelf nog leuke ideeën, mail naar activiteiten@bcnewstars.nl. 

– BC New Stars maakt deze dag een sfeerfilmpje, dat gepubliceerd wordt op social media. Wil je per se niet in beeld, geef dat die dag gerust even aan. –

 

Recente berichten