Contributie 2019/2020

Beste New Stars leden,

Via deze weg willen we je graag vragen de contributie voor het huidige seizoen te voldoen. Je kunt je contributie zelf overmaken naar ons rekeningnummer: NL45INGB0004050803 t.n.v. BC New Stars te Nieuwegein. Vermeld daarbij de naam van de speler om wie het gaat en eventueel het team.

Je kunt ervoor kiezen het gehele bedrag in één keer te betalen óf in 2 gelijke termijnen, voor het betalen in termijnen rekenen wij €5,- administratieve kosten. Via de teammanager ontvang je een factuur van jouw contributiebedrag, De contributiebedragen staan ook op de contributie pagina.

Tenue huur

In het seizoen 2019/2020 worden alle teams voorzien van nieuwe teamtassen met tenues, de oude tenues waren niet meer leverbaar en New Stars was op zoek naar een nieuwe leverancier. De afgelopen jaren zijn de huurkosten gepauzeerd in afwachting van de zoektocht naar een nieuwe leverancier. Vanaf dit seizoen zal er dus weer, net als vroeger, €20,- aan huurkosten voor het tenue in rekening worden gebracht.

Belangrijk:
U-/N-pashouders kunnen een kopie van hun pas naar onze penningmeester sturen via penningmeester@bcnewstars.nl.

Mocht je vragen hebben over je contributie, stuur dan een mail naar onze penningmeester via penningmeester@bcnewstars.nl.


Als je de factuur wilt downloaden dan kan dat ook via de volgende links:

Factuur U10

Factuur U12

Factuur U14

Factuur U16

Factuur U18

Factuur VSE2

Factuur VSE1

Factuur MSE2

Factuur MSE1

Factuur Recreanten

Recente berichten