Jesse Jansen winnaar Team van de Week

Jesse Jansen is de één na laatste basketballer die verzekerd is van de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge. De basketballer van BC New Stars JU14 sleepte zaterdag een ticket in de wacht. Er is nu nog maar één iemand die zich gaat plaatsen voor het grote eindevenement op het eindfeest op 20 mei.

BC New Stars JU14 was Team van de Week. De spelers namen in de rust van het duel tussen BC New Stars HS1 en De Groene Uilen vijf vrije worpen. De elfjarige Jansen schoot twee ballen raak. De inwoner van Nieuwegein is al de tiende die zijn of haar ploeggenoten versloeg. In totaal doen elf jeugdspelers mee aan de grote finale.

Noortje Hoffmann van BC New Stars MU18, Afanaisa Ravenberg van BC New Stars MU16, Noa Chorev van BC New Stars XU10, Tissam Taamrant van BC New Stars MU14, Evrim Kaya van BC New Stars JU16-1, Ilias Kasem van BC New Stars XU12-2, Josè Sosa van BC New Stars JU18-1, Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2 en Levi Colenbrander van JU16-2 staan ook op de lijst om te proberen op 20 mei de eindzege in de wacht te slepen. De drie beste schutters op het eindfeest krijgen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht. BC New Stars XU12-1 is op 1 april het laatste team dat meedoet aan de voorronde. Na die dag is het deelnemersveld voor de finale dus compleet.

Recente berichten
lisa-williams