Finale Team van de Week en eindfeest: 20 mei!

De competitiewedstrijden zitten er bijna op, maar het seizoen is nog lang niet over! We hebben namelijk nog een paar héle leuke dingen in het vooruitzicht. Wat dacht je van het BC New Stars Pre Summer Camp 2017 en het eindfeest?

Eerst over het kamp. Wist je dat er zich maar liefst vijftig jeugdleden aan hebben gemeld voor het allereerste BC New Stars jeugdkamp? We gaan er met zijn allen één groot feest van maken! Bovendien hebben we die dagen twee jarigen… we kunnen nu al niet wachten tot het 15, 16 en 17 april is!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Binnenkort ontvangen alle deelnemers praktische informatie. We geven antwoord op vragen als: hoe laat moet ik waar zijn? Wat moet ik meenemen?

Nog meer goed nieuws! De datum van het eindfeest is vastgesteld op 20 mei. Deze dag ga je natuurlijk nu al in je agenda zetten! Want, hoe leuk wordt dit. Niet alleen sluiten we het seizoen af met een barbeque, je mag de hele avond vrij basketballen in de sporthal! Er is leuke muziek, alle teams van BC New Stars zijn die dag in de sporthal en we doen hele leuke activiteiten.

Heb jij in de voorronde van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge gewonnen? Gefeliciteerd, op 20 mei is de grote finale! De nummers één, twee en drie krijgen mooie prijzen. En.. we doen die dag nog veel meer. Wat precies, dat blijft nog even een verrassing. Zorg dat je die dag in de sporthal kunt zijn. Willen je vader en moeder en de rest van de familie mee barbequen – we houden rekening met halal vlees – zorg dan dat ze ook van de partij zijn.

Kortom: de wedstrijden zitten er dan bijna op, wij zijn nog lang niet uitgefeest!

Recente berichten
Jesse JansenThomas van Zalingen