Contributie 2017/2018

Beste New Stars leden,

Via deze weg willen we je graag vragen de contributie voor het huidige seizoen te voldoen. Je kunt dit jaar je contributie zelf overmaken naar ons rekeningnummer: NL45INGB0004050803 t.n.v. BC New Stars te Nieuwegein. Vermeld daarbij de naam van de speler om wie het gaat en eventueel het team.

Je kunt ervoor kiezen het gehele bedrag in één keer te betalen óf in 3 gelijke delen, zonder extra kosten. Zorg er in ieder geval voor dat je vóór 31-01-2018 de eerste dan wel de volledige betaling gedaan hebt.

Via de mail ontvang je een factuur van jouw contributiebedrag. De contributiebedragen staan ook op de contributie pagina.

 

Belangrijk:
U-/N-pashouders kunnen vóór 31 december 2017 een kopie van hun pas naar onze penningmeester sturen via penningmeester@bcnewstars.nl.

Mocht je vandaag geen mail hebben ontvangen van ons dan kan het zijn dat je mailadres ontbreekt in sportlink. Mocht je de factuur willen downloaden dan kan dat ook per team via de volgende links:

Factuur U10

Factuur U12

Factuur U14

Factuur U16

Factuur VU18

Factuur MU18

Factuur VU22

Factuur VSE1

Factuur VSE2

Factuur MSE1

Factuur MSE2

Factuur Recreanten

Mocht je vragen hebben over je contributie, stuur dan een mail naar onze penningmeester via penningmeester@bcnewstars.nl.

Namens het bestuur, tot ziens tijdens het oliebollentoernooi, bedankt en alvast fijne feestdagen.

Tot volgend jaar!

Recente berichten