Oliebollentoernooi: basketballen met je familie of teamgenoten!

Het is bijna 2018. Jullie herinneren je vast nog hoe gezellig het oliebollentoernooi van vorig jaar was. Wij vinden dat je gezellige evenementen moet koesteren. Daarom organiseert BC New Stars ook dit jaar, op zaterdag 30 december, het BC New Stars Oliebollentoernooi. Leuk! En… lekker!

Tijdens het oliebollentoernooi kun je samen met je ouders, vrienden en familie tegen elkaar spelen. Je neemt dan deel aan het recreatieve toernooi, vooral voor de ontspanning. Heb je altijd al met die ene jongen of dat ene meisje uit dat andere team willen spelen? Tijdens het oliebollentoernooi kan dat! Stel een team met New Stars-leden samen en schrijf je in voor de wedstrijdpoule. Ieder team, in welke poule dan ook, bestaat uit 5 of 6 spelers. Je mag natuurlijk ook 5 of 6 spelers uit je eigen team inschrijven.

We beginnen dit jaar eerder dan vorig jaar, namelijk al om 11.00 uur. Nu we eerder beginnen, kunnen meer wedstrijden gespeeld worden. Ook handig: iedereen is op tijd thuis voor het avondeten. De prijsuitreiking is om 16.30 uur. Er zijn verschillende prijzen te winnen. Iedereen die mee doet, krijgt sowieso een leuk aandenken.

Natuurlijk ga je nu snel je team samenstellen. Als er genoeg teams zijn, willen de coaches ook vast wel mee doen. Als ze DURVEN, tenminste….

Dit jaar vragen we een eigen bijdrage van € 10,- per team. Voor dat bedrag verzorgt de club de prijzen en de oliebollen. Het inschrijfgeld kan op de dag zelf betaald worden in de sporthal. Het is bij BC New Stars alleen mogelijk om te pinnen. Wij nemen geen contant geld aan.

Opgeven doe je voor 23 december via activiteiten@bcnewstars.nl

Geef aan:

1 hoe jouw team heet

2 wie mee doen en hoe oud deze personen zijn

3 of je in de recreatieve poule mee wilt doen, of in de wedstrijdpoule

Kom je spelers te kort? Geef dat dan aan. Wie weet kunnen wij helpen!

Laten we er en geweldig feest van maken! Tot 30 december!

Activiteitencommissie BC New Stars

Recente berichten