Team van de Week / Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge

Hoe mooi zou het zijn om met jouw B.C. New Stars-team in de rust van een basketballwedstrijd te spelen voor veel publiek? En dat je ook nog eens coole prijzen kunt winnen? Vanaf eind oktober van dit kalenderjaar kan het!

B.C. New Stars roept bijna elke week een jeugdteam uit tot Team van de Week. Dit is de ene keer bijvoorbeeld JU14-1 en de andere keer MU16 van onze vereniging. In de rust van een wedstrijd van Heren 1, Dames 1, JU20 of MU18 doen alle spelers of speelsters van het Team van de Week mee met de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge. Elke speler of speelster neemt dan vijf vrije worpen. Degene die de meeste vrije worpen raak schiet wint en mag op het zeer gezellige eindfeest van B.C. New Stars proberen namens zijn team de eerste, tweede of derde prijs te winnen!

De jeugd tot en met de U14 mag bovendien meelopen in de line-up van de wedstrijd! De prijzen worden mogelijk gemaakt door onze sponsor; Burned Sports Utrecht. Niet verkeerd, dus. Het eerste Team van de Week is B.C. New Stars JU18-2. De spelers schieten aanstaande zaterdag in de rust van de wedstrijd tussen Dames 1 en DBV Rowic vrije worpen. Wie mag het team vertegenwoordigen op het eindfeest?

Houd de website van B.C. New Stars in de gaten om te weten te komen wanneer jouw team, Team van de Week is!

Recente berichten