Zet je schoen en scoor… Sinterklaas?!

Zit jij in de U8, U10 of de oefengroep van basketballvereniging New Stars? Let dan even goed op. Op zondag 20 november of op maandag 21 november kun jij speciaal voor Sinterklaas je schoen zetten!

De kinderen van de U8 van Afer mogen zondag 20 november om 10.30 uur een schoen achterlaten in De Wijkersloot. De kinderen van de oefengroep van Tim mogen op datzelfde tijdstip hun schoen zetten, maar dan in De Waterlelie. De XU10 van Damy en Esmée zijn maandag 21 november om 18.00 uur aan de beurt in Wijkersloot.

Samen met Afer, Tim, Damy en Esmée zingen we na de training sinterklaasliedjes. Als we héél goed ons best doen, stopt Sinterklaas ’s nachts misschien wel een cadeautje in je schoen!

Op zaterdag 26 november gaan we om 12.15 uur eerst lekker basketballen in Sporthal De Waterlelie, om 14.00 uur mag je je schoen mee naar huis nemen. Zou Sinterklaas die dag zelf ook komen…? En neemt hij zijn pieten mee?

Programma zaterdag 26 november:
(Sporthal de Waterlelie, waar alle schoenen op worden gehaald)

12.00 uur: ontvangst kinderen en ouders
12.15 uur: start training onder leiding van trainers New Stars
14.00 uur: ophalen schoen
14.15 uur: lekkers eten in de kantine

Alleen leden van BC New Stars kunnen zich opgeven voor de activiteit op 20 of 21 november. Dat kan vóór 19 november via activiteiten@bcnewstars.nl of via Afer (U8), Tim (oefengroep) of Damy/Esmée (XU10).

De training op 26 november is voor de kinderen en broertjes en zusjes vrij toegankelijk. Iedereen mag dus meedoen!

Recente berichten