BC New Stars XU12-2 Team van de Week

BC New Stars XU12-2 is zaterdag Team van de Week bij BC New Stars. De talenten van coach Mark laten zich voor en in de rust van de wedstrijd van BC New Stars DS1 van hun beste kant zien. Wie gaat naar de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge?

Alle basketballers van het jeugdteam nemen halverwege het duel tussen BC New Stars DS1 en Grasshoppers (aanvang: 18.00 uur) vijf vrije worpen. Degenen die het meeste ballen raak schiet, is de winnaar. Bij een gelijke stand gaat het er om wie als eerst mist. De beste schutter gaat naar de grote finale, die op het programma staat tijdens het eindfeest. Ook leuk: de talenten gaan mee in de line-up en mogen meedoen met het eerste deel van de warming-up!

De voorrondes van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge begonnen in 2016. Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2, Levi Colenbrander van BC New Stars JU16-2, Tissam Taamrant van BC New Stars MU14, Noa Chorev van BC New Stars XU10, Afanaisa Ravenberg van BC New Stars MU16 en Josè Sosa van BC New Stars JU18-1 zijn al zeker van een ticket voor de finale. Degenen die op het eindfeest eerste, tweede en derde worden, winnen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht. Komen jullie zaterdag ook BC New Stars XU12-2 aanmoedigen?!

Recente berichten