BC New Stars XU12-1 zaterdag laatste Team van de Week

BC New Stars XU12-1 is zaterdag het laatste Team van de Week bij BC New Stars. Nog één keer dit seizoen krijgt een jeugdspeler de kans zich te plaatsen voor de grote finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge.

Alle basketballers nemen halverwege het duel tussen BC New Stars HS1 en The Black Eagles, dat om 20.00 uur begint, vijf vrije worpen. Wie dat het best doet, mag zich de winnaar noemen.  Bij een gelijke stand gaat het er om wie als eerst mist. De beste schutter gaat naar de finale, die op het programma staat tijdens het eindfeest op 20 mei. Ook leuk: de kids mogen voorafgaand aan de wedstrijd mee in de line-up met de grote mannen van BC New Stars HS1!

Tien gelukkigen weten al zeker dat ze op die dag om de titel mogen strijden. Dat zijn Jesse Jansen van BC New Stars JU14, Noortje Hoffmann van BC New Stars MU18, Evrim Kaya van BC New Stars JU16-1, Ilias Kasem van BC New Stars XU12-2, Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2, Levi Colenbrander van BC New Stars JU16-2, Tissam Taamrant van BC New Stars MU14, Noa Chorev van BC New Stars XU10, Afanaisa Ravenberg van BC New Stars MU16 en Josè Sosa van BC New Stars JU18-1. Degenen die op het eindfeest eerste, tweede en derde worden, winnen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht. Komen jullie zaterdag ook BC New Stars JU12 aanmoedigen?!

Recente berichten
Thomas van ZalingenDaan Smith