BC New Stars JU18-1 Team van de Week

BC New Stars JU18-1 is zaterdag het eerste Team van de Week van 2017 bij BC New Stars. De mannen van coach Miroslav gaan in de rust van de wedstrijd van BC New Stars HS1 proberen een plekje in de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge te bemachtigen.

Alle basketballers van het jeugdteam nemen halverwege het duel tussen BC New Stars HS1 en De Hoppers (aanvang: 17.30 uur) vijf vrije worpen. Degenen die het meeste ballen raak schiet, is de winnaar. Bij een gelijke stand gaat het er om wie als eerst mist. De beste schutter gaat naar de grote finale, die op het programma staat tijdens het eindfeest in april. Overigens is na de wedstrijd van BC New Stars HS1, omstreeks 19.00 uur, de nieuwjaarsborrel, waarvoor alle leden van harte uitgenodigd zijn.

De voorrondes van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge begonnen in 2016. Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2, Levi Colenbrander van BC New Stars JU16-2, Tissam Taamrant van BC New Stars MU14, Noa Chorev van BC New Stars XU10 en Afanaisa Ravenberg van BC New Stars MU16 plaatsten zich al eerder voor de finale. Degenen die op het eindfeest eerste, tweede en derde worden, winnen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht. Komen jullie zaterdag ook BC New Stars JU18-1 aanmoedigen?!

Recente berichten