Nieuwjaarsborrel en huldiging winterkampioen

Zaterdag 14 januari wordt een bijzondere dag bij BC New Stars! En dat is niet alleen omdat de meeste teams de competitie hervatten of een tegenstander tegenover zich krijgen die ze nog niet kennen. Nee, er is meer. Komend weekend openen we de tweede seizoenshelft met de zeer gezellige nieuwjaarsborrel én met de huldiging van winterkampioen BC New Stars JU14-1.


De middag begint met de wedstrijd van BC New Stars JU20 tegen BC Triple Threat. De bal wordt voor het eerst omhoog gegooid om 15.30 uur. Om 17.30 uur staat het duel tussen BC New Stars HS1 en De Hoppers op de rol. In de rust is BC New Stars JU18-1 Team van de Week. De mannen van coach Miroslav nemen ieder vijf vrije worpen. De winnaar plaatst zich voor de finale, die wordt gehouden op het eindfeest in april.

Na de wedstrijd, omstreeks 19.00 uur, is het woord aan voorzitter Dave Conrad van BC New Stars. Hij luidt dan het basketbaljaar 2017 in. Hoewel de heren en jongens dan net klaar zijn of nog moeten spelen, zijn de meiden en dames natuurlijk ook van harte welkom om met ons een glaasje drank (of iets zonder alcohol) te drinken. Gezellig! Samen met alle jeugdleden blikken we vooruit op het nieuwe basketbaljaar, waarin we onder meer op kamp gaan, te gekke feesten zullen organiseren en nog heel veel meer gaan doen.

De avond is na de nieuwjaarsborrel nog niet voorbij, want om 19.30 uur speelt BC New Stars JU18-1 tegen BS Leiden 2. In de rust, zo rond 20.15 uur, wordt BC New Stars JU14-1 gehuldigd. De mannen van coach Jill werden in 2016 winterkampioen! Uiteraard krijgen ze die dag een mooie medaille. De avond wordt overigens muzikaal opgefleurd door DJ Huzzel. Na de wedstrijd van BC New Stars JU18-1 zal hij op het veld de meest dikke beats draaien, terwijl de jeugdspelers nog lekker een balletje kunnen gooien. Kortom: het basketbaljaar 2017 begint zaterdag goed bij BC New Stars!

Recente berichten