Zaterdag: FEEST in Sporthal De Waterlelie!!

FEESTJUH!! Zaterdag zetten we Sporthal De Waterlelie op zijn kop. Nou ja, figuurlijk dan. Met een boel leuke wedstrijden, de spelerspresentatie van BC New Stars HS1 en DS1, een dj en veel publiek maken we er een TOP-dag van! Waarom eigenlijk dat feestje? Omdat we over een maand op kamp gaan! En… omdat we gewoon veel zin hebben in een leuke avond.

Wie moet zaterdag spelen?

Het is al vroeg druk in de sporthal. Om 10.00 uur begint BC New Stars XU10 tegen Grasshoppers. Om 11.15 uur speelt BC New Stars XU12-2 tegen Archipel. De derde leuke wedstrijd van de dag is BC New Stars JU18-2-Sparta Nijkerk. Dat duel start 12.30 uur. Daarna zijn de meiden aan de beurt. BC New Stars MU14 speelt om 14.15 uur tegen De Dunckers.

De dj is dan al druk bezig met de voorbereidingen op de twee laatste wedstrijden van de dag. BC New Stars HS1 speelt om 16.00 uur in de Promotiedivisie tegen De Groene Uilen, BC New Stars DS1 treft om 18.00 uur Punch in de eerste klasse. Ook bij deze twee wedstrijden wordt het zeer waarschijnlijk druk. Want als het al geen feestje was om in Sporthal De Waterlelie te zijn zaterdag, vanaf 15.30 uur gaat het geluidsniveau nóg meer omhoog.

Een paar minuten voor de wedstrijd van BC New Stars HS1 tegen De Groene Uilen worden de spelers van beide teams voorgesteld aan het publiek. In de rust van het duel is BC New Stars JU14 Team van de Week. De basketballers nemen dan allemaal vijf vrije worpen. De winnaar plaatst zich voor de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge.

En dan is de dag nog lang niet klaar. Voorafgaand aan de wedstrijd tussen BC New Stars DS1 en Punch worden ook de speelsters voorgesteld aan het publiek. Zij hopen dat alle meiden om 18.00 uur in de buurt zijn om hen aan te komen moedigen! Bij deze wedstrijd is, net als bij HS1, dj Huzzel aanwezig. Hij blijft ook nadat de laatste bal door het netje is gevlogen in Sporthal De Waterlelie. Tot 21.00 uur mogen alle jeugdleden vrij basketballen, onder muzikale begeleiding van de meest dikke beats! Heb je een verzoeknummer? Geef het aan hem door!

Dus twijfel je nog wat je zaterdag gaat doen? Niet nodig! We zien je in Sporthal De Waterlelie!

Recente berichten
Jens te Velde