Uitnodiging speciale ALV 2 juni

Het bestuur van BC New Stars nodigt de leden van de club graag uit voor een speciale algemene ledenvergadering op woensdag 2 juni om 20.00 uur. Deze bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden.

Vanwege de coronamaatregelen die de overheid ons als vereniging opgelegd heeft was het niet meer mogelijk om vanaf 12 december binnen te kunnen basketballen. Onze leden hebben wel voor het hele seizoen contributie betaald. De gemeente heeft gelukkig beslist om de niet gebruikte uren in de hal niet door te berekenen aan ons als vereniging. De basketbalbond heeft toegezegd vijfentwintig procent van de lidmaatschapskosten terug te storten.

Dit ontvangen bedrag wil het bestuur één-op-één teruggeven aan onze leden, omdat we vinden dat jullie hier recht op hebben. Daarom doen we op de speciale algemene ledenvergadering een voorstel over financiële compensatie, waarvan wij denken dat dit recht doet aan de gemiste basketbaluren. Over dit voorstel wordt op 2 juni gestemd.

Het tweede punt dat we aan de orde willen stellen, is de kascontrole van de afgelopen seizoenen. Deze kascontrole heeft wel plaatsgevonden, maar moet tijdens de ledenvergadering goedgekeurd worden. Tot slot, als derde agendapunt, geven we een kleine voorzichtige doorkijk naar het nieuwe seizoen.

Een aantal dagen voor de vergadering ontvangen jullie via de teammanagers een link waarmee jullie kunnen deelnemen aan deze vergadering.

Graag tot ziens op 2 juni.

Bestuur BC New Stars

Recente berichten