Train mee met nieuw herenteam BC New Stars

BC New Stars start maandag 22 augustus de trainingen met een nieuw heren seniorenteam. Vanaf dan wordt vooralsnog 1x per week getraind, met als doel vanaf januari (weer) competitie te gaan spelen.

Heb jij altijd/vroeger gebasketbald en wil je het weer oppakken, of heb je juist veel ervaring en ben je er maar even uitgeweest? Kom meedoen! Ook als je nog geen idee hebt of je basketbal iets vindt, maar het wel graag wil leren. We hebben nu al genoeg spelers en trainer om in ieder geval te kunnen trainen. De trainingen zijn in sporthal Wijkersloot, Nanningalaan 1, van 20.15 tot 21.30/21.45 uur.

Afhankelijk van het aantal spelers kijken we in de winterstop hoeveel teams we vanaf januari in kunnen schrijven in de competitie en wie op welk niveau het best tot zijn recht komt. Voor wie dan alleen wil blijven trainen, hebben we een recreantenteam.

Heb je zin om mee te doen? We bieden trainingen aan tegen een gereduceerd recreantentarief, omdat eerst nog geen competitie wordt gespeeld. Wil jij (weer) spelen? Mail info@bcnewstars.nl voor meer informatie. Tot snel!

Recente berichten