3 september openingsweekend BC New Stars

We gaan weer beginnen! De trainingen starten in de week van 22 augustus, de competitie start 17 of 18 september. Zaterdag 3 september is ons openingsweekend. Het kan weer: ouderwets bijpraten met elkaar. Zorg dat je er bij bent.

Het programma is voor de jongste teams ongeveer een uurtje en voor de andere teams anderhalf uur. Even wat praktische dingen met elkaar regelen, kennis maken met de nieuwe ouders/trainer/coach en horen wat er allemaal komt kijken bij het spelen en jureren van wedstrijden. Daarom wil je er echt bij zijn 3 september. Kijk goed naar onderstaande tijdstippen en reserveer dat tijdsslot in je agenda.

Wat is er te doen die dag?

– Alle kinderen passen hun wedstrijdtenue.
– Als het team compleet is, kan een teamfoto worden gemaakt.
– Alle ouders van de onder 10 en onder 12 krijgen de cursus hoe jureer ik wedstrijden van mijn eigen kind (zonder jury kunnen de kinderen niet spelen). Alle jongens onder de 14 krijgen ook deze cursus. Zij moeten zelfstandig, zonder hulp van ouders, in het nieuwe seizoen de wedstrijden jureren.
– Alle teams kunnen kennis maken met hun nieuwe trainer/coach/teammanager en die vinden het fijn om de ouders te spreken en/of te leren kennen.
– De avg-regels voor het wel/geen toestemming geven voor gebruik van beeldmateriaal op social media moeten worden getekend.

Uiteraard is er ruimte om vrij te basketballen. Bovendien zorgen wij na de activiteiten voor wat lekkers voor de kinderen.

 

Team Tijdstip Activiteiten
X10, X12 13.00-14.00 uur passen tenues

teamfoto

cursus ouders

kinderen basketballen

tekenen avg-regels

 

X14 14.30-16.00 uur passen tenues

teamfoto

cursus kinderen

kinderen basketballen

tekenen avg-regels (ouders)

M16, V16 2 16.30-18.00 uur cursus

avg-regels (ouders)

tenues passen

basketballen

teamfoto

M18 19.00-20.30 uur avg-regels (ouders)

tenues passen

basketballen

teamfoto

 

Recente berichten