Tarik Abadi eerste winnaar Team van de Week

Tarik Abadi gaat New Stars JU18-2 op het eindfeest in april vertegenwoordigen tijdens de grote finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge. De basketballer uit Wijk bij Duurstede versloeg zaterdag zijn ploeggenoten in de kwalificatieronde van het evenement.

Het team van Abadi was deze week Team van de Week bij New Stars. De ploeg die uitverkozen is, mag in de rust van een wedstrijd van Heren 1, Dames 1, JU20 of MU18 haar kunsten laten zien. Alle spelers of speelsters mogen vijf vrije worpen nemen. Degene die het vaakst scoort, wint. Eindigen twee personen gelijk, gaat het er om wie als eerst mist. Abadi benutte zaterdag twee vrije worpen.

Hij en zijn ploeggenoten zagen BC New Stars DS1 winnen van Rowic. Op 12 november zijn zowel MU14 als JU16-2 Team van de Week. De meiden mogen mee in de line-up van de wedstrijd tussen New Stars Heren 1 en Punch (17.00 uur begin). In de rust schieten ze vrije worpen. JU16-2 neemt alleen vrije worpen. Dat gebeurt halverwege het duel tussen New Stars Dames 1 en DAS (19.00 uur begin).

Degenen die op het eindfeest, tijdens de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge eerste, tweede of derde worden, krijgen mooie prijzen van onze sponsor Burned Sports Utrecht. Komen jullie de MU14 en JU16-2 ook aanmoedigen op 12 november?

Houd de website in de gaten om te zien wanneer jouw team het team van de week is!

Recente berichten