Ilias Kasem verslaat ploeggenoten XU12-2

Ilias Kasem is de zevende die zeker is van de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge. De tienjarige basketballer van BC New Stars XU12-2 versloeg afgelopen zaterdag zijn medespelers in de voorronde. Zijn team was dit weekend Team van de Week.

Alle spelers van XU12-2 mochten in de rust van de wedstrijd tussen BC New Stars DS1 en Grasshoppers vijf vrije worpen schieten. Het was lang spannend wie zou winnen. Meerdere basketballers schoten twee vrije worpen raak. In de shoot-out was Kasem het koelbloedigst. Hij benutte telkens de volgende vrije worp, terwijl anderen misten.

De basketballer uit Nieuwegein krijgt tijdens het eindfeest van BC New Stars, aan het einde van het seizoen, de kans zich tot de beste vrije worpenschutter van deze jaargang te kronen. Hij krijgt dan concurrentie van onder meer Josè Sosa van BC New Stars JU18-1, Afainasa Ravenberg van BC New Stars MU16, Noa Chorev van BC New Stars XU10, Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2, Tissam Taamrant van BC New Stars MU14 en Levi Colenbrander van JU16-2. De drie beste schutters op het eindfeest krijgen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht.

Recente berichten