Het seizoen gaat bijna van start

Beste leden en ouders,

De zomervakantie is begonnen en als het goed is genieten jullie volop van de zon! Graag houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de club.

Trainingsrooster
Hierbij treffen jullie het trainingsschema voor de eerste seizoenshelft – lopende tot medio december 2017 – aan. Dit is tot stand gekomen op basis van de beschikbare uren in de diverse sporthallen en de tijden en dagen waarop onze trainers aanwezig kunnen zijn. We hebben ook rekening moeten houden met andere sportverenigingen die gebruik maken van onze sporthallen. Het was een hele puzzel. We hebben geprobeerd zo goed mogelijk te luisteren naar ieders wensen.

De trainingen starten zonder tegenbericht op 31 juli. Omdat veel leden dan nog op vakantie zijn, onderzoeken we de mogelijkheid om de eerste twee weken van augustus, tot 14 augustus, slechts twee dagen in de week training aan te bieden. Als dat gebeurt, daarover spoedig meer informatie.

De wedstrijden beginnen in het weekend van 16 september. Het zou kunnen dat de coach van je team oefenwedstrijden wil spelen. Vraag je coach/trainer naar zijn of haar precieze plannen.

Bekijk hier het trainingsrooster.

Pinnen graag!
Vanaf komend seizoen is het in de kantine alleen nog mogelijk om met pin te betalen. Houd je hier rekening mee wanneer je naar de zaal komt?

Nieuwe functies
We zijn erg blij met alle vrijwilligers die zich inzetten voor BC New Stars. Een aantal personen heeft in de afgelopen maanden ‘ja ‘gezegd tegen een nieuwe functie binnen de club. Maarten de Jong vervult sinds het eind van afgelopen seizoen de rol van technische commissie. En met succes. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang.

Linda Vink is onze nieuwe ledenadministrateur. Ook hebben we een nieuwe penningmeester en een nieuwe secretaris, wie we binnenkort aan jullie voor zullen stellen. Voor de activiteitencommissie en de barcommissie zoeken we nog versterking. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om mee te helpen in de kantine? Dat wil zeggen: inkopen doen, inventariseren van het eten en drinken, en af en toe een bardienst draaien? Laat het dan weten via info@bcnewstars.nl

Sponsoren
BC New Stars en Annatommie MC uit Utrecht zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Ze zullen onze spelers en speelsters helpen als ze een blessure hebben opgelopen. Uiteraard zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Heb jij een eigen bedrijf? Ken je iemand met een eigen bedrijf? Of wil misschien het bedrijf waar je werkt wel samenwerken met onze club? Laat het ons weten.

Bestuursvergaderingen
In de zomer is het bestuur druk bezig met alle voorbereidingen voor komend seizoen. Er wordt vergaderd, teams worden ingeschreven en ingedeeld, materialen worden besteld, sponsordeals worden gesloten, kortom: we gaan vooruit! Omdat er nog veel werk aan de winkel is, vergadert het bestuur op 9 augustus. Mocht je een belangrijk agendapunt onder de aandacht willen brengen laat het ons dan weten via mail: info@bcnewstars.nl

Geniet van je vakantie en alvast veel plezier gewenst komend seizoen! We zien elkaar hopelijk tijdens de spectaculaire seizoensopening op 23 september!

Recente berichten