Heren 3 wint Turn Over wedstrijd tegen JU18-1

Zoals de scheidsrechters al opmerkte tijdens de wedstrijd, de turn over was de trend van de wedstrijd. De turn over wedstrijd werd makkelijk gewonnen door Heren 3 met 9000 tegen 7000 voor JU18-1. Jammer genoeg wilde de punten niet volgen in dezelfde lijn en werd de wedstrijd tegen JU18-1 verloren met 79-48.

Gelukkig waren er ook positieve punten, coach Maarten van JU16-2 wist achter elkaar 4 steals te pakken tegen de vinger vlugge spelers van JU18-1. Maurits was dominant onder het bord met aanvallende rebound na aanvallende rebound en scoorde ook aardig wat. Patrick besloot voor het eerst een stapje naar achter te doen voor een drietje en ging 100% van de driepuntslijn. Naast dit prachtige drietje in het gezicht van Max, wist Patrick ook nog een pijnlijke charge op Tom Kloeck te pakken. Heren3-bier

Verder bleef Jonathan maar rennen, “Coach ik hoef niet te wisselen, ik ben nog niet moe” was iedere time out het antwoord. Yerke stopte speler na speler af onder de ring en wist vele rebounds te bemachtigen. Tim wist met 13 punten, 2 charges en 36 fouten ook de wedstrijd leuk te houden en Martin was heerlijk aan het verdedigen in zijn eerste wedstrijd met de Heren. All in all: tijd voor een biertje!

Recente berichten