Hé trainer, kom jij BC New Stars versterken?

Het is bijna zomerstop en dat is jammer. Dan mogen we namelijk niet meer in de sporthal om lekker te basketballen. Gelukkig trainen we door tot en met eind mei en gaan we op 2 september ‘gewoon’ weer verder. Als het om ons favoriete spelletje gaat, raken wij niet uitgeraasd.

Plezier maken, veel leren, hard werken. Focus, toewijding en liefde voor basketbal. Dat is waar het om draait bij BC New Stars. Samen komen we verder. We leren van goede trainers en coaches, maar weten dat zij ook niet elke dag in de sporthal kunnen zijn. Hoewel ze het misschien wel zouden willen. Dus: nu ben jij aan de beurt. Jij, die ene trainer of trainster, die graag met kinderen werkt, sociaal is en basketbal super leuk vindt. Ja, dat ben jij, trainer. Kom met ons trainen!

Jij hebt zelf gebasketbald en hebt verstand van het spelletje. Het zou kunnen dat je zelf nog speelt. Leuk! Maar ook als je niet zo veel ervaring hebt en graag wilt leren, ben je bij ons van harte welkom. Misschien volg je wel een sportopleiding en zoek je de kans ervaring op te doen als trainer of coach. Wij willen onze ervaringen graag met je delen. We hebben teams die op wat hoger niveau spelen en ploegen die nog heel kneedbaar zijn en waar ook volop ruimte is voor ontwikkeling. Dat laatste is een hele mooie uitdaging.

Je hoeft niet per se kampioen te worden. Het gaat om plezier, om beter worden en om keihard werken. Daar groeien onze kinderen het meest van. Je komt terecht bij een leuke, sportieve, ambitieuze en gezellige club, die zowel naar internationale toernooien gaat als een eindfeest met barbecue organiseert. En last but not least: het Pre Summer Camp! Coaches kunnen indien ze dat willen een kleine vergoeding krijgen voor het begeleiden van een team. Maar de liefde voor basketbal is natuurlijk veel belangrijker.

Zoek jij nog een team voor het nieuwe seizoen en wil je graag training geven? Mail ons je gegevens. Het zou leuk zijn in gesprek te gaan. Alle informatie via technischecommissie@bcnewstars.nl .

Tot snel. De kinderen kunnen niet wachten. (En ondertussen lekker trainen tot eind mei, uiteraard).

Bestuur BC New Stars

Recente berichten