18 mei: huldiging kampioenen nét voor barbecue

Een belangrijke wijziging in het programma van het eindfeest. De kampioenen X10 en X12 1 worden op 18 mei niet om 15.00 uur, maar om 16.30 uur gehuldigd. Aansluitend, om 17.00 uur, begint de barbecue. Dan hoeven de kinderen niet zo lang te wachten tot het tijd is om te eten. Het resterende programma blijft gehandhaafd.

Opgeven voor de barbecue kan nog steeds!

Als je wilt basketballen 18 mei, kun je gewoon naar de hal komen. Er is voor iedereen plek om te spelen. De U14 en hoger mogen zelf de pick-ups regelen. Twee scores is wisselen. Dit is de hele dag door, natuurlijk wel rekening houdend met de jongere teams.

Speel je in de X8, X10 of X12? Helemaal top! Dan mag je met je hele team pizza’s bakken. Niet alleen zijn broertjes/zusjes tot 12 jaar welkom, maar ook je beste vriend of vriendin mag meedoen met de leuke dingen en met basketballen.

Voor deze leeftijden zorgen wij dat er een soort roulatiesysteem komt, waardoor alle jeugd mee kan doen in verschillende samenstellingen. Ook de vriendjes/vriendinnetjes mogen mee doen, als ze durven.

Natuurlijk is er veel meer te doen dan pickup games. Om 15:30 uur is het tijd voor een ledenvergadering. Om 16.30 uur huldigen we onze kampioenen X10 en X12 1. Ook de X14 2 kan op dit moment nog in de prijzen vallen.

Na de huldiging is het tijd voor de barbecue! Niet met één team, maar met de hele club. En het mooie is dat je hele familie mee mag eten!

Opgeven voor de barbecue doe je vooraf via dit formulier. Geef op het formulier de namen aan van de personen die komen barbecueën en hun leeftijd. De X8, X10 en X12 mogen voor het totaalbedrag óók pizza’s versieren en deze opeten! Betalen kan digitaal. Lekker makkelijk. Doe dat wel vóór 10 mei, anders kun je ook niet mee doen. Wordt leuk!

Wij kunnen niet wachten tot het 18 mei is. Kom jij ook? Tot dan!

Activiteitencommissie BC New Stars


Programma 18 mei

Tijd: Activiteit:
13:00 uur Pick-up games voor jeugd vanaf X14 en senioren
13:30 uur Pizza bakken/versieren voor X8, X10 en X12
15:30 uur Ledenvergadering in kantine
15:30 uur Pick-up games voor X8, X10 en X12.

Afhankelijk van de drukte bij de jongere teams, kunnen de oudere jeugd en senioren ook verder gaan met de pick-up games.

De zaal kan tot 18:00 uur gebruikt worden.

16:30 uur Huldiging kampioenen BC New Stars X10 en X12 1
17:00 uur Start BBQ

 

LET OP: Het is voor, tijdens en na de barbecue niet toegestaan om eigen meegebrachte etenswaren in en om de Waterlelie te nuttigen. Dus geen chips, ice tea, pizza’s of iets anders meenemen naar de hal. Er is eten en drinken voldoende.

Recente berichten
new-stars-nieuwsnew-stars-nieuws