Eindelijk: we gaan met Hemelvaart weer op basketbalkamp!

Schreeuw het van de daken: kamp gaat door dit jaar! Na twee jaar afwezigheid hebben we groen licht gekregen. We mogen met alle New Stars-leden eindelijk weer naar De Blauwe Schuur in Amerongen. We gaan op 26, 27 en 28 mei véél basketballen, chillen en andere activiteiten doen. Dit wordt weer hét hoogtepunt van het seizoen.

We starten donderdag met de U16, M18 en V20. Deze hele dag is de playground van jullie. De proefwerken en examens zijn voorbij, tijd om met ploeggenoten en andere leeftijdsgenoten te basketballen en te chillen. We hebben enkele mystery guests uitgenodigd om basketbalclinics te geven. ’s Avonds feesten we in het ‘feesthok’ en gaan we lasergamen in de bossen. Lekker lol maken dus. Neem ook je spierballen mee, alsjeblieft. Even laten zien dat je tijdens de activiteiten sterker bent dan je teamgenoten (dan de leiding is natuurlijk onmogelijk). We hebben lekker weer geregeld, dus neem je zwemkleding ook mee.

Vrijdagochtend komen de X10, X12 en X14/V14 aan. Zij gaan sportieve en spannende dingen doen. Denk aan: basketbal, bos, kampvuur, en jongens tegen de meidengames. Natuurlijk maken we er een geweldig feest van! ’s Middags introduceren we de New Stars-zomerspelen. Welk team gaat er met de prijs vandoor?

Vrijdagavond gaan de U16, M18 en V20 naar huis en is het tijd voor de andere leeftijdscategorieën om los te gaan met een bonte avond en om te lasergamen in de bossen. Als jullie durven, doen we ook nog een dropping of ander spannend avond-/nachtspel in de bossen.

Zaterdag gaan we met de X10, X12, U14 en V14 verder waar we vrijdagavond geëindigd zijn. We hebben nog een hele ochtend en hele middag om bezig te zijn. Wat de onder 14 betreft: nee, we gaan echt niet alleen maar dingen doen voor de ‘kleintjes’. Er is voor jullie veel tijd voor basketballen, chillen, lol maken en activiteiten die je anders nooit doet. Wordt dus leuk, en gezellig! Maar als je komt, kom je ook om mee te doen met het programma.

Wij kunnen niet wachten tot het 26 mei is. Binnenkort meer informatie over de leiding en het opgeven voor het kamp.

Organisatie BC New Stars Pre Summer Camp 2022

Zie hier de hoogtepunten van ons laatste kamp, in 2019

https://www.facebook.com/bcNewStars/videos/328498141399129

 

Recente berichten