Een woord van dank

Afgelopen weekend hebben wij als basketbalclub onze eer bewezen aan ons overleden erelid Anouk Tijssen. Voorafgaand aan de wedstrijden werd één minuut stilte in acht genomen. Bij één van de wedstrijden was Patrick (weduwnaar van Anouk) aanwezig, vergezeld door Dames 2. Patrick heeft ons gevraagd een dankwoord te plaatsen. Dat kunt u hieronder lezen.

Woord van dank

Afgelopen zaterdagmiddag ben ik samen met een aantal teamleden van Anouk (DS2) in de Waterlelie geweest om voorafgaande aan de wedstrijd een minuut stilte ter ere van Anouk bij te wonen. Dit was voor mij zeer waardevol en indrukwekkend om te mogen ervaren. Het heeft me diep geraakt.

Zoals Tony al zo treffend schreef, was Anouk ruim 30 jaar betrokken bij New Stars. Toen ik haar leerde kennen toen we 20 waren, sleepte Anouk mij ook gelijk mee naar New Stars. In de loop der jaren heb ik heel wat ritjes mogen maken naar de bond, van het maken van de planning mogen meegenieten, inkopen mogen doen voor de diverse feesten, enzovoorts. Het deed Anouk en mij dan ook verdriet dat ze door haar ziekte langzaam afscheid moest nemen van New Stars. Het was een belangrijk deel van het leven van Anouk. Ik wil dan ook het bestuur van New Stars bedanken en speciaal Tony die dit afscheid mogelijk hebben gemaakt, maar daarbij gelijk ook de dames van Anouk haar oude team, leden en oud-leden voor alle lieve berichten, kaarten, bloemen en condoleances via social media die mij zijn gezonden. Ik was er gewoon door overdonderd, maar wat voelt het goed.

Uit alles spreekt dat Anouk geliefd was binnen de vereniging.

Aan een ieder: dank je wel.

Patrick van Sandwijk

 

Recente berichten