Clubactie; onze beste verkopers zijn bekend!

***Tromgeroffel***

Enige tijd geleden begonnen onze jeugdleden met het verkopen van clubloten van de Grote Clubactie. Zo zetten zij zich in voor de club. Nu de loten verkoop gestopt is en de verkochte loten geteld zijn hebben we een best verkopend team! En ook de beste verkoper van dit jaar is bekend!

Uiteraard willen wij alle verkopers bedanken! Eerlijk is eerlijk; het waren er niet veel. Er zijn slechts 20 boekjes ingeleverd. Hopelijk kunnen onze jeugdleden zich volgend jaar in grotere getale inzetten, om zo te zorgen dan wij als club verder kunnen.

Maar wat zijn wij trots op onze jongste verkopers! Het was nog even spannend of, onder 12-1 of onder 10 ging winnen. Maar uiteindelijk hebben we een winnend team, wat gezellig met het team gaat bowlen!

Onder 10 wint de teamprijs en gaat dus bowlen! Zij hebben maar liefst 77 van de 199 loten verkocht!

De cadeaubon van Burned Sports Utrecht t.w.v. 50 euro gaat naar de beste verkoper van dit jaar: Donnique “DJ” Keeldar, gefeliciteerd met je prijs!


Wil jij als ouder óók een bijdrage leveren aan de club? We kunnen jullie hulp goed gebruiken! Sponsor de club met 100 euro en wordt lid van de New Stars 100 en ontvang de New Stars Clubkaart. Meer informatie? Lees meer over de New Stars Clubkaart

Recente berichten
new-stars-nieuws