BC New Stars MU18 Team van de Week

BC New Stars MU18 is zaterdag Team van de Week bij BC New Stars. De speelsters laten zich in de rust van de wedstrijd van BC New Stars HS1 van hun beste kant zien. Wie plaatst zich voor de finale van de Burned Sports Utrecht Free Throw Challenge?

Alle basketbalsters nemen halverwege het duel tussen BC New Stars HS1 en BV Groningen, dat om 16.00 uur op de rol staat, vijf vrije worpen. Wie dat het best doet, mag zich de winnares noemen.  Bij een gelijke stand gaat het er om wie als eerst mist. De beste schutter gaat naar de grote finale, die op het programma staat tijdens het eindfeest.

Acht basketballers weten al zeker dat ze in de finale staan. Dat zijn Evrim Kaya van BC New Stars JU16-1, Ilias Kasem van BC New Stars XU12-2, Tarik Abadi van BC New Stars JU18-2, Levi Colenbrander van BC New Stars JU16-2, Tissam Taamrant van BC New Stars MU14, Noa Chorev van BC New Stars XU10, Afanaisa Ravenberg van BC New Stars MU16 en Josè Sosa van BC New Stars JU18-1. Degenen die op het eindfeest eerste, tweede en derde worden, winnen mooie prijzen, gesponsord door Burned Sports Utrecht. Komen jullie zaterdag ook BC New Stars MU18 aanmoedigen?!

Recente berichten
alv-9feb