Alle coronamaatregelen BC New Stars op een rijtje

Heb je gezondheidsklachten?
Hiervoor gelden de RIVM-regels. Blijf thuis, kom niet naar de sporthal en laat je testen!

Binnenkomst
Bij de ingang hangt een QR-code waar je jouw bezoek kunt registreren voor eventueel contactonderzoek. Ook zijn er looproutes en is er desinfectiemiddel aanwezig.

Thuiswedstrijden en toeschouwers:
Om de 1,5 meter-regel op de tribune te kunnen handhaven, is besloten om het aantal toeschouwers per wedstrijd te beperken. Bij het thuisteam mogen maximaal 25 personen aanwezig zijn in de sporthal. Dit is inclusief (technische) staf.

Voor het uitteam geldt een maximum van 20 personen, inclusief (technische) staf. Op de tribune zijn twee vakken aanwezig, gescheiden door een trap. Één vak is voor het thuisteam en één vak is voor het uitteam. Er is markering aangebracht, waardoor iedereen kan zien wie waar mag zitten.

Regels rondom de overgang tussen verschillende wedstrijden:
Om het aantal bewegingen te beperken, moeten de teams die wachten op hun wedstrijd op de tribune plaatsnemen. De teams die klaar zijn met spelen, gaan direct naar de kleedkamers om zich om te kleden. Mocht de kleedkamer te vol zijn, wachten deze spelers op de gang, aan de kant van de uitgang van de kleedkamer. De ouders blijven wachten op de tribune tot dat de kinderen klaar zijn en gaan vervolgens direct met hun kind naar huis.

Kantine:
De kantine is tijdens de wedstrijden geopend. Hier kunnen drankjes en bepaalde etenswaren worden gehaald. De kantine fungeert alleen als uitgiftepunt. Er mag dus niet in de kantine gezeten worden, ook al staat er meubilair. Je doet je bestelling en gaat met je bestelling direct naar de tribune. Houd in de kantine ook 1,5 meter afstand van elkaar.

Aanspreekpunt:
Bij elke wedstrijd is er een per New Stars-team aangewezen aanspreekpunt als er onduidelijkheden zijn. Deze persoon, herkenbaar aan een hesje, spreekt ook namens de vereniging mensen aan bij ongewenst gedrag. Deze aanwijzingen dienen door iedereen opgevolgd te worden.

Overige:
Bij het betreden van de sporthal conformeer je je aan de regels die gelden, anders ben je niet welkom. Kom zo veel mogelijk omgekleed naar de sporthal. Er zijn slechts twee kleedkamers aanwezig in onze accommodatie, waar maximaal twaalf personen tegelijk in mogen. Laten we met z’n allen ons best doen om aan deze regels te voldoen, zodat er gewoon gesport mag blijven worden.

Wil je je bezoek aan de sporthal registreren?

Recente berichten