3 Sept: Officiële seizoenskick-off

Hij komt er aan: de officiële seizoenskick-off van BC New Stars

Eindelijk, we mogen weer basketballen! Na een paar weken uitrusten is het nu weer tijd om lekker te stuiteren in de hal. Dat doen we zaterdag 3 september in stijl, namelijk met de officiële seizoenskick-off, het openingsfeest en de barbecue. Kortom: welkom bij BC New Stars!

Weten jullie nog dat het 23 april was? Wat was het leuk, het eindfeest. De activiteitencommissie heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat de officiële seizoenskick-off net zo’n succes wordt. We kunnen écht niet wachten tot het 3 september is. Dan gaan we samen met jou en al je basketbalvrienden en –vriendinnen Sporthal de Waterlelie omtoveren tot basketbalparadijs. De DJ is geregeld, het vlees wordt besteld.

Wat gaan we zoal doen?
–          Barbecue
–          Feestavond met CJ Music Entertainment
–          Oefenwedstrijd Heren 1/Dames 1
–          Skillcontest
–          Mixtoernooi U14, U16, U18, U20 (nieuwe teamindeling)
–          Gemengde wedstrijd U10, U12

Natuurlijk had je deze dag al in je agenda staan. Aanmelden voor de barbecue is noodzakelijk. Geef aan met hoe veel personen je komt en hoe oud deze zijn. De kosten bedragen €8 voor personen van 13 jaar of ouder en €4 voor jongeren. Uiteraard mag je ook meerdere deelnemers opgeven. Betalen kan op de dag zelf, bij de bar, bij voorkeur met pin. Aanmelden doe je via de email: activiteiten@bcnewstars.nl .

Wil je meespelen met het mixtoernooi? Meld je dan aan bij je trainer van afgelopen seizoen. Binnenkort meer informatie over de indeling van deze topdag!

Tot 3 september!

Activiteitencommissie BC New Stars

IMG_1311 IMG_1244

Recente berichten