Voorzitter Dave Conrad kiest voor thuissituatie

Dave Conrad trekt zich aan het einde van het seizoen terug als voorzitter van BC New Stars. Hij kiest er voor per 1 juni 2018 een stapje terug te doen om meer tijd te besteden aan zijn gezin, familie en werk. Dit na een voor hem bewogen en emotioneel zwaar jaar.

,,Het voelt heel dubbel om deze beslissing te moeten nemen”, zegt Conrad. ,,Ik heb een hechte band met BC New Stars. Ik ken veel leden nog van vroeger en heb me altijd welkom gevoeld bij deze club. We zijn dit seizoen, met een aantal zeer bevlogen en betrokken vrijwilligers, een stabiele basis aan het leggen, waar we de komende jaren mee verder kunnen.

Ik heb geprobeerd (jeugd)leden, ouders en andere betrokkenen te verbinden. Hoewel ik zeker weet dat we op korte en lange termijn nog meer stappen in de goede richting gaan zetten, wil ik mijn rol binnen de club toch iets anders in gaan vullen. Ik heb in mijn privéleven afgelopen jaar meerdere tegenslagen gehad. Ik merk dat deze nog steeds een grote impact op me hebben, waardoor ik me op dit moment niet maximaal in kan zetten voor BC New Stars. Dat zorgt er voor dat ik me aan het einde van het seizoen terug ga trekken als voorzitter en meer tijd ga besteden aan mijn privéleven. Ik ben iedereen dankbaar voor de manier waarop hij of zij zich inzet voor deze club en zal zelf, wellicht als trainer, wellicht in een rol in een commissie, hoe dan ook op de achtergrond betrokken blijven bij BC New Stars.”

BC New Stars gaat de komende maanden op zoek naar het antwoord op de vraag hoe de vrijgekomen positie van Conrad het best ingevuld kan worden. De voormalige speler van het eerste team is vanaf 3 mei 2016 voorzitter van de club uit Nieuwegein.

Recente berichten
burned-sports