Voorkom schorsing: betaal je contributie vóór 31-12-2018

Beste New Stars leden,

Via deze weg willen we graag nogmaals aandacht vragen voor de betaling van de contributie voor het huidige seizoen. Op 7 december hebben wij een herinnering gestuurd waarin we onze leden uitstel van betaling hebben gegeven tot en met 31 december 2018. Echter heeft nog lang niet iedereen zijn contributie voldaan. Wij verzoeken dan ook vriendelijk het gehele bedrag vóór 31 december 2018 te voldoen. Voorkom een schorsing. In januari zullen wij anders helaas over moeten gaan tot het uitvoeren van de clubregels omtrent de contributiebetaling:

Als een speler/speelster binnen de door BC New Stars gestelde termijn niet zijn/haar contributie betaald heeft, kan het bestuur besluiten de speler/speelster toegang tot trainingen en/of wedstrijden te weigeren tot het moment waarop het resterende bedrag voldaan is.  

Je kunt je contributie zelf overmaken naar ons rekeningnummer: NL45INGB0004050803 t.n.v. BC New Stars te Nieuwegein. Vermeld daarbij de naam van de speler om wie het gaat en eventueel het team.

Betalen in termijnen is niet meer mogelijk (tenzij termijnen 1 en 2 netjes op tijd voldaan zijn), mocht je problemen hebben met het betalen van de contributie, neem dan even contact op met de penningmeester via penningmeester@bcnewstars.nl.

Mocht je de mail destijds niet hebben ontvangen, ook niet in je ongewenste mail, dan kan het zijn dat we niet het juiste mailadres hebben, geef dit dan a.u.b. door via ledenadministratie@bcnewstars.nl. De contributiebedragen staan ook op de contributie pagina.

Belangrijk:
Ben je in het bezit van een U-/N-pas? Stuur dan een kopie van de pas naar onze penningmeester.

Mocht je de factuur willen downloaden dan kan dat ook per team via de volgende links:

Factuur U10

Factuur U12

Factuur U14

Factuur U16

Factuur Vu16

Factuur MU18

Factuur Mu20

Factuur VSE1

Factuur VSE2

Factuur MSE1

Factuur Recreanten

Mocht je vragen hebben over je contributie, stuur dan een mail naar onze penningmeester via penningmeester@bcnewstars.nl.

Recente berichten
alv-2018scheidsrechterscursus