Tafelcursus (jeugd) op 28 en 30 augustus

BC New Stars organiseert in aanloop naar het nieuwe seizoen een tafelcursus. Handig, omdat de Nederlandse Basketball Bond sinds een half jaar gebruik maakt van het mDWF; het mobiele digitale wedstrijdformulier. De cursus wordt twee keer aangeboden: dinsdag 28 augustus en donderdag 30 augustus.

Het bestuur van BC New Stars verplicht alle jeugdleden die in de onder 14 en hoger spelen deelname aan één van beide cursussen. Dit omdat de mogelijkheden die het mDWF biedt geregeld vernieuwd worden. Het niet kennen van de veranderingen is zeer ongewenst. Alle jeugdleden vanaf de onder 14 zullen komend seizoen ingedeeld worden om te jureren bij wedstrijden. Dat betekent dat ze het mDWF invullen, de tijd bijhouden of – de oudste jeugdleden – de 24-secondenklok bedienen.

Ouders van de X10 en X12 vragen wij de taken van hun zoon of dochter op zich te nemen. Dit zal alleen bij het eigen team zijn en – dat geldt voor alle ploegen – voor de duidelijkheid: alleen bij thuiswedstrijden. Wij nodigen dan ook graag ouders uit om aanwezig te zijn bij de cursussen. Uiteraard adviseren wij seniorenleden eveneens aan te sluiten.

Cursus 1: dinsdag 28 augustus, van 18.15 uur tot en met uiterlijk 19.00 uur in Sporthal de Waterlelie in Nieuwegein.
Cursus 2: donderdag 30 augustus, van 18.30 uur tot en met uiterlijk 19.15 uur in Sporthal de Waterlelie in Nieuwegein.

De trainingen beginnen weer in de week van 27 augustus. De competitiewedstrijden beginnen onder voorbehoud op 15 september.

Recente berichten