Summer Camp 2016

YES!!! We gaan op kamp! Op 17, 18 en 19 augustus – in de laatste week van de schoolvakantie – kun je samen met je vrienden en vriendinnen van het basketbal het nieuwe seizoen in stijl beginnen.  Jongen, meisje, jong en oud is welkom op camping ’t Boerenerf aan het Henschotermeer in Woudenberg. Dat betekent drie dagen lang basketballen, chillen, leuke games doen en voor wie dat wil hard werken aan zijn of haar conditie en spierballen op het strand.

Wie gaan er mee?
Natuurlijk heb je na het lezen van dit bericht zin om met je teamgenoten en de andere jongens en meisjes die je hebt leren kennen mee op pad te gaan. Wie mee wil gaan, kan ook mee. We blijven weg van woensdagmiddag 14.00 uur tot en met vrijdagochtend 12.00 uur. Voor de kinderen die in het afgelopen seizoen in de U10 en U12 zaten is er tot en met donderdagmiddag 12.00 uur een programma, voor U14, U16 en U18 is een dag langer gereserveerd. We slapen in slaapzalen en zorgen op de camping zelf voor ons eten en drinken.

Uiteraard zal een aantal trainers en ouders mee gaan als begeleiding, niet alleen om toezicht te houden, maar ook om te zorgen dat het kamp in goede banen wordt geleid. De eigenaar van de camping stuurt bijvoorbeeld degene die alcohol of energydrink drinkt naar huis. Dit geldt ook voor de begeleiding.

Er zijn aparte slaapzalen voor jongens, meisjes en begeleiding. Er gaan trainers/ouders mee die bekend zijn bij de u10 en u12, maar ook die bekend zijn bij de u14, u16 en u18. Ook is een aantal EHBO’ers/BHV’ers aanwezig.

Wat gaan we doen?
Per dag zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd, zodat zowel de (hele) jonge kinderen als de ouderen zich zullen vermaken. Jongen, meisje, jong en oud, voor iedereen is er iets te doen. Op het erf en op het strand is genoeg ruimte om je energie kwijt te kunnen. We nemen een aantal baskets mee, zodat volop gebasketbald kan worden.

De activiteitencommissie en trainers zijn druk bezig leuke en/of (in)spannende activiteiten te bedenken. Op naar (twee of drie dagen) teambuilding en ontspanning! Denk aan samen muziek maken bij het kampvuur, lekker eten en een bonte avond.

Wat kost het?
Aan de jongste leden, die uit de U10 en U12, vragen we een bijdrage van €30 per persoon. Dit is inclusief eten, drinken en overnachting. Voor de U14, U16 en U18, die dus ook een tweede nacht blijven, rekenen we op een bijdrage van €50 per persoon.

Wat neem ik mee?
– Voldoende (sport)kleding
– Een eigen handdoek
– Een slaapzak
– Een kussen
– Een eigen basketbal (met je naam er op)
– Een zaklamp
– Eigen muziek ?

Super leuk!! Ik ga natuurlijk mee!

Natuurlijk ga je nu al de data in je agenda zetten. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via activiteiten@bcnewstars.nl. Als je meerdere leden aan wilt melden, is dat geen probleem. Zet er wel per persoon bij:

– Naam
– Leeftijd
– Team afgelopen seizoen
– Heb je een allergie?
– Ben je vegetarisch?
-Andere bijzonderheden

Als je als ouder of begeleider mee wilt gaan, laat ons dat gerust weten. Ouders en/of trainers die slechts een dagdeel willen helpen bij het organiseren van een activiteit (wie kan goed koken/wie wil rijden?) of goede ideeën hebben, schroom niet om ons te mailen!

De activiteitencommissie en trainers kunnen niet wachten tot het 17 augustus is.

3….2…1….. NEW STARS!!

Mochten er toch te weinig aanmeldingen komen, gaat het kamp NIET door.

Recente berichten