Het seizoen is begonnen! De laatste nieuwtjes…

Leuk, we zijn begonnen! De competitie is afgelopen weekend van start gegaan. We hebben genoten van een paar héle mooie wedstrijden. Kunnen we jou ook snel bewonderen in Sporthal De Waterlelie?! Nu even tussendoor: het is tijd om het laatste nieuws met je door te nemen.

In deze nieuwsbrief:

 • Openingsfeest 23 september (vanaf 15.00 uur)
 • Kantine/bardienst Waterlelie
 • De basketball.nl-app
 • Update teams/wedstrijden
Komend weekend speelt ons Mannen Senioren 1-team haar eerste thuiswedstrijd in Sporthal De Waterlelie. Om 16.45 uur neemt het team het op tegen River Trotters MSE 2. Voorzitter Dave Conrad opent om 16.30 uur, samen met onze jongste aanwinst, officieel het nieuwe seizoen. Zorg dat je er bij bent, want er is die dag véél meer te doen, tijdens de ontzettend leuke en gezellige seizoenskick-off!.

Seizoensopening 23 september

Het programma begint om 15.00 uur. Vanaf dan tot de start van de officiële seizoensopening kun je als jeugdlid op de foto als een echte NBA-speler. Wil jij er uit zien als een echte NBA-ster en dat aan al je vrienden/vriendinnen laten zien? Je krijgt de foto direct in je mail!

Programma:

15:00 uur: Ladies of Soul. BC New Stars VSE2 – S.B.U. VSE 6

16:30 uur: Officiële opening van het seizoen door de voorzitter

16:39 uur: line-up New Stars MSE1 – River Trotters MSE 2

16:45 uur: Back to the Old Skool. New Stars MSE1 – River Trotters MSE2

18:45 uur: Mans of Steel. New Stars MSE2 – S.B.U. MSE3

20:00 uur-23.00 uur: The Next Generation. Vrij spelen tot einde

Kantine Waterlelie

Achter de schermen wordt hard gewerkt om te zorgen dat supporters voor al hun versnaperingen terecht kunnen in de kantine. Cornelus-Jan van der Krift van de activiteitencommissie heeft een barplan opgesteld. Het bestuur heeft dat ingezien en akkoord gegeven voor de uitvoering er van.

Wat is er ondertussen al gebeurd:

 • Aan het begin van het seizoen is de kantine helemaal schoongemaakt door een aantal ouders.
 • Het ‘sleutelprobleem’ van de kantine is opgelost. Al de benodigde sleutels zitten nu in een sleutelkastje in het voorraadhok. Dit sleutelkastje heeft een code. Deze is bij alle trainers/coaches bekend.
 • De muziekinstallatie is vernieuwd. De cd-speler en de cd’s zijn weg. Daarvoor in de plaats kan muziek af worden gespeeld via een telefoon of via een usb-stick.
 • De voorraad eten en drinken is op peil.
 • Er zijn kantineregels opgesteld. Hierin staat onder meer dat er geen eigen etenswaren en dranken in de kantine genuttigd mogen worden.
 • Er kan nu alleen nog maar met pin betaald worden.
 • Er is een instructieboekje gemaakt waarin duidelijk staat beschreven welke handelingen je moet uitvoeren bij het openen en afsluiten van de kantine.
De volgende stap zal zijn om een aantal vrijwilligers te vinden die in de barcommissie willen plaatsnemen. Deze barcommissie zal in eerste instantie op organisatorisch vlak de zaken gaan regelen. De barbezetting wordt voorlopig op de huidige manier voortgezet. Dat houdt in dat op de website (www.bcnewstars.nl) gevonden kan worden welk team wanneer bardienst heeft.Er komt een schoonmaakrooster voor de kantine. Dit is nog niet helemaal uitgewerkt, maar de opzet zal zijn dat elk team aan de beurt komt om de kantine schoon te maken.

De hoogste prioriteit is op het ogenblik een barcommissie te vormen. Nu doet Cornelus-Jan van der Krift van de activiteitencommissie alle organisatorische en praktische zaken alleen. Dit is te veel werk voor één persoon. Wil je meehelpen om de nieuwe barorganisatie vorm te geven, stuur dan een mailtje naar info@bcnewstars.nl, of bel 06 20772962.

De instructies voor bardienst en het bar-regelement zijn te vinden op onze website. Klik hier om de documenten in te zien:
Bar Regelement
Bar instructies (voor bardienst)

Basketball.nl App

Om op de hoogte te blijven van het programma, de uitslagen, standen en statistieken van je favoriete team, adressen van sporthallen op te zoeken óf om aan te geven of je aanwezig bent bij een wedstrijd kun je nu de Basketball.nl-app van Sportlink downloaden.

Klik hier voor meer informatie over de app.

Sponsoren

Het bestuur is in de zomer druk bezig geweest met het zoeken naar nieuwe sponsoren en samenwerkingen met partners. Hier zijn mooie resultaten uit voort gekomen welke we binnenkort met jullie zullen delen.

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en sponsoren die willen bijdragen aan onze club. Heb je een idee? Of kan jouw bedrijf misschien iets voor onze club betekenen en wij op onze beurt voor jou? Neem dan contact op met het bestuur via info@bcnewstars.nl

Update teams/wedstrijden

Alle spelers/speelsters binnen de club zijn inmiddels voorzien van tenue. Onze materiaalman wil graag een lijstje ontvangen van coaches/teammanagers met per speler de naam, rugnummer, maat shirt en maat broekje. Ook is hij bezig met het ballenhok. De ballen in slechte staat worden vervangen. In een later stadium volgt meer nieuws over gebruik van het materiaal.

Zoals tijdens de tafelcursus van 9 september jongstleden aan is gegeven, gaat de bond over op digitaal tafelen. Enkele clubs zijn al gestart met het gebruiken van het tablet. BC New Stars streeft er naar dit ook zo snel mogelijk te doen. Voorlopig gebruiken we echter nog het sheet. Kijk op de website wanneer je ingedeeld bent om te tafelen. We willen je er graag nogmaals op wijzen dat als je niet op komt dagen en je geen vervanger hebt geregeld je niet mee kan doen met de volgende wedstrijd van je team. 

De trainingen lopen en bijna alle teams hebben een coach. Door het afhaken/niet starten van de beoogde coach van M14-2 zijn we nog op zoek naar een ouder/coach die het leuk zou vinden om in het weekend de mannen onder 14 te coachen en die eventueel op woensdag om 17.00 uur en vrijdag om 17.00 uur de trainingen van dit team over wil nemen. Kandidaten kunnen zich melden via technischecommissie@bcnewstars.nl. Het team speelt in de vierde klasse.

Graag zien we jullie zaterdag tijdens de officiële seizoenskick-off.

Wij hebben er ontzettend veel zin!

Met vriendelijke groet,

Bestuur BC New Stars

Recente berichten