Programma Eindfeest

Het programma voor het eindfeest aanstaande zaterdag:

Wij hopen jullie aanstaande zaterdag allemaal in de Waterlelie te zien! Wij hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een geweldige dag voor jullie te organiseren. Er zijn deze dag veel activiteiten, kom kijken naar de laatste wedstrijd van de heren, de 3 point contest, de skillschallenge of de all stars van dit jaar. Wie gaat er naar huis met de prijzen?

Naast de activiteiten op het veld en de heerlijke BBQ (waarvoor je je nog steeds gemakkelijk kunt opgeven via activiteiten@bcnewstars.nl) zal er bijvoorbeeld ook een springkussen zijn voor de kinderen! En naast alle gebruikelijke hapjes die bij de bar te krijgen zijn, verkopen wij zaterdag verse popcorn, uit onze popcorn machine!

Het is zaterdag ook mogelijk een New Stars Nieuwegein T-shirt te kopen! Alléén zaterdag zullen deze shirts worden aangeboden voor €10,-. Na zaterdag zullen de shirts worden aangeboden in onze eigen nieuwe webshop op de website, voor de normale prijs.

Heb je je aangemeld voor de BBQ? Meld je dan bij de bar om de betaling te voldoen en je BBQ-kaartje te ontvangen. Alle drank en overig eten zal moeten worden betaald met muntjes, deze kun je bij de bar kopen en kosten €1,- per stuk!

Wij hebben er ontzettend veel zin in, het wordt een mooi feest!

Tijd Activiteit
15:30 Aanvang laatste wedstrijd Heren 1
+/- 16:15 (Halftime) Halftime mini game: u10 & u12
+/- 16:15 (Halftime) Huldiging kampioenen Ju12
17:30 Aanvang All Star Game
17:45 (Halftime All Star Game) 3 Point Contest
18:20 Huldiging overige kampioenen
18:30 Aanvang BBQ
19:15 Skillschallenge
20:30 F-E-E-S-T

Recente berichten
Nieuws