Movinmotion realiseert nieuwe website!

MovinmotionDe nieuwe website is live! Zoals je wellicht hebt gezien was onze oude website de afgelopen dagen uit de lucht. Dit komt omdat er druk gebouwd werd aan een totaal nieuwe website.

Afgelopen seizoen hebben we besloten om als bestuur en vereniging een nieuwe weg in te slaan. Vernieuwde energie, nieuwe plannen, veranderende omstandigheden en dus tijd om dit ook online te laten zien.

We zijn volop bezig om BC New Stars meer op de kaart te zetten in Nieuwegein en de regio en nu dus ook op het internet.

Misschien had je al gezien dat het facebookaccount veel meer en beter wordt gebruikt. En met een nieuw bestuur kwam er ook vernieuwde energie op het gebied van sponsoring.

Om onze sponsoren een veel duidelijkere plek te geven is er een pagina voor al onze sponsoren waar we ontzettend blij mee zijn. Maar zeker ook willen we onze leden veel duidelijker aanwezig laten zijn op onze nieuwe website. Hiervoor zijn de teampagina’s ook weer een heel nieuw leven ingeblazen. Uitjedakfotografie is druk bezig om elk lid mooi op de foto te zetten en uiteindelijk willen we deze pagina’s begin komend seizoen helemaal klaar hebben.

Om te laten zien wie en wat wij zijn als vereniging hebben wij foto’s nodig! Veel foto’s! En filmpjes en dergelijke. Dus heb jij mooie foto’s, oude foto’s van vroeger, filmpjes of nieuwsberichten voor onze site? Stuur dit dan naar redactie@bcnewstars.nl

Recente berichten